Skip to content
Kezdőlap » Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja

Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja

Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja

Leírás

A Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja a Balaton egyik gyöngyszeme, mely Zánka településén található, közvetlenül a tó partján. Ez a helyszín kiváló választás mindazok számára, akik a természet közelségét és a vízparti pihenést keresik. A strand területén zöldellő füves területek, homokos és kavicsos partok váltakoznak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális pihenőhelyet. A gyermekes családok számára különösen kedvező, mivel a sekély víz és a játszótér is biztosított a kicsik szórakoztatására. A strand területén több helyen is lehetőség van sportolásra, például röplabda- és strandfoci-pályák állnak rendelkezésre. A környezettudatos gondolkodás jegyében a strand üzemeltetése során nagy hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok használatára és a hulladék minimalizálására. Az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja tehát nem csak a pihenés, hanem a környezettudatos szabadidős tevékenységek helyszíne is.

Szolgáltatások

  • Vízimentő szolgálat a biztonságos fürdőzés érdekében
  • Öltözőkabinok, zuhanyzók és WC-k
  • Étkezési lehetőségek (büfék és éttermek)
  • Sportolási lehetőségek (röplabda, strandfoci)
  • Játszótér a gyerekek számára
  • Strandfelszerelés bérlés (napernyő, nyugágy)

Jegyárak

A strand látogatásának díja változó, az időszaktól, a korosztálytól és egyéb tényezőktől függően. A legfrissebb információkért és a jegyárakért kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalra vagy vegye fel a kapcsolatot a strand ügyfélszolgálatával.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális, általában májustól szeptemberig tart nyitva, minden nap 08:00-tól 19:00 óráig. A pontos nyitvatartási időpontok évről évre változhatnak, ezért érdemes előre tájékozódni a hivatalos weboldalon vagy közvetlenül a strand üzemeltetőjénél.

Kapcsolat

A leggyorsabb kapcsolatfelvétel érdekében javasoljuk, hogy látogasson el a Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor hivatalos weboldalára, vagy használja a következő elérhetőségeket:

  • Telefonszám: [telefonszám]
  • E-mail cím: [e-mail cím]
  • Postacím: [cím]

Megközelítés

A Zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Tábor strandja könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezők számára a 71-es főútvonalról kell lekanyarodni Zánka irányába, és követni a tájékoztató táblákat. Tömegközlekedéssel érkezők a Balatonfüred vagy Keszthely felől induló vonatokkal érhetik el Zánkát, ahonnan a strand gyalogosan vagy helyi buszjárattal is elérhető.

Parkolás

A strand területén korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek igénybevétele díjköteles lehet, és a rendelkezésre álló helyekért érdemes időben érkezni, különösen a csúcsszezonban. További parkolási lehetőségek a strand közelében találhatók, amelyek szintén díjkötelesek lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük