Skip to content
Kezdőlap » Vitorlás utcai szabadstrand

Vitorlás utcai szabadstrand

Vitorlás utcai szabadstrand

Leírás

A Vitorlás utcai szabadstrand egy kedvelt nyaralóhely, amely a város szívében, egy festői tó partján helyezkedik el. Ez a strand tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt és pihentető napot szeretnének eltölteni a természetben, távol a mindennapi élet zaja és stressze elől. A strand homokos partja és kristálytiszta vize minden korosztály számára ideális körülményeket biztosít a fürdőzéshez, napozáshoz és a vízi sportokhoz. A területen számos zöld terület található, ahol piknikezhetnek a látogatók, vagy egyszerűen csak élvezhetik a természet szépségét. A Vitorlás utcai szabadstrand különlegessége, hogy itt a belépés díjtalan, így mindenki számára elérhető a nyári kikapcsolódás. A strand közelében található sétányok és kerékpárutak lehetőséget biztosítanak a környék felfedezésére is. A strand területén rendszeresen szerveznek különböző szabadidős programokat, mint például strandröplabda-tornákat és vízi aerobikot, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a strandolást. A biztonság garantált, hiszen a strand területén mentőszolgálat és vízimentők is ügyelnek a látogatók biztonságára.

Szolgáltatások

  • Vízimentő szolgálat
  • Öltözők, zuhanyzók
  • WC-k
  • Büfék és éttermek
  • Játszótér a gyerekeknek
  • Piknik területek
  • Strandröplabda pályák
  • Vízi sporteszközök kölcsönzése

Jegyárak

A Vitorlás utcai szabadstrandra a belépés mindenki számára ingyenes.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig. Naponta 08:00-tól 20:00-ig van nyitva.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567

Email: info@vitorlasutcaiszabadstrand.hu

Weboldal: www.vitorlasutcaiszabadstrand.hu

Megközelítés

A Vitorlás utcai szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt. Tömegközlekedéssel a városközpontból induló buszokkal érhető el, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg. Autóval a város főútvonalairól könnyen elérhető, táblák jelzik az irányt a strand felé.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes korábban érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük