Skip to content
Kezdőlap » Viktória tavak

Viktória tavak

Viktória tavak

A Viktória tavak egy festői szépségű horgászparadicsom, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ez a gyönyörű vízrendszer több kisebb tóból áll, amelyek változatos halfaunával és lenyűgöző természeti környezettel büszkélkedhetnek. A tavakat körülvevő dús növényzet és a csendes, nyugodt atmoszféra ideális helyszínt biztosít mindazok számára, akik el szeretnének menekülni a város zajától és stresszétől. A Viktória tavak területe kiválóan alkalmas családi kirándulásokra, baráti összejövetelekre vagy akár egyedülálló horgászélményekre is. A tóparton több pihenőhely, tűzrakó hely és piknikező hely is található, így a horgászat mellett más szabadidős tevékenységekre is van lehetőség. A tavak tiszta vizében számos halfaj él, így a horgászok széles választékban próbálhatják ki tudásukat és szerencséjüket. A helyszín könnyen megközelíthető, és kényelmes parkolási lehetőségeket kínál a látogatók számára.

A tó jellemzői

A Viktória tavak egyedülálló természeti adottságokkal rendelkeznek, amelyek ideálissá teszik őket a horgászat és a pihenés szempontjából. A tavak különböző mélységűek, ami lehetővé teszi a különböző horgásztechnikák alkalmazását. A víz minősége kiváló, rendszeres karbantartással és monitoringgal biztosítva a halállomány egészségét és a tó ökoszisztémájának egyensúlyát.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Amur

Szabályok

A Viktória tavak területén horgászni csak érvényes horgászjeggyel lehet. A tó területén tilos a szemetelés, és minden látogatónak tiszteletben kell tartania a természetet és a többi horgásztársát. Éjszakai horgászat csak külön engedéllyel lehetséges. Minden horgásznak be kell tartania a kifogható halak napi és méret szerinti korlátozásait.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Csalihal és horgászfelszerelés bérlési lehetőség
  • Piknik és pihenőhelyek
  • Tűzrakó helyek
  • WC és zuhanyzó

Jegyárak

A napijegy ára felnőttek számára 2500 Ft, míg gyerekek és nyugdíjasok számára 1500 Ft. Van lehetőség heti és havi jegyek vásárlására is, amelyek ára és további információk a horgászboltban vagy a tó kezelőjénél érhetőek el.

Megközelítés és parkolás

A Viktória tavak könnyen megközelíthetőek autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A legközelebbi városból induló buszjáratok rendszeresen közlekednek a tóhoz. A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A pontos cím és a megközelítés részletes leírása megtalálható a hivatalos weboldalon vagy a helyi turisztikai információs központokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük