Skip to content
Kezdőlap » Verőcei szabadstrand

Verőcei szabadstrand

Verőcei szabadstrand

Leírás

A Verőcei szabadstrand a Dunakanyar festői szépségű részén, Verőce község területén helyezkedik el, közvetlenül a Duna partján. Ez a gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő strand lehetőséget nyújt a pihenésre, kikapcsolódásra és a vízi sportok szerelmeseinek is. A strand homokos és füves területekkel rendelkezik, így a napozni vágyók és a piknikezők is megtalálják a számukra ideális helyet. A víz minősége kiváló, rendszeresen ellenőrzik, így a fürdőzés biztonságos és élvezetes. A gyerekek számára játszótér áll rendelkezésre, mely biztonságos és modern játékokkal van felszerelve. A strand területén több helyen találhatók pihenőpadok, napernyők és napágyak, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják. A sportolni vágyók számára röplabda és strandfoci pálya is rendelkezésre áll. A Verőcei szabadstrand különlegessége, hogy a belépés ingyenes, így mindenki számára hozzáférhető. A strand környezettudatos szemlélettel üzemel, így kérjük a látogatókat, hogy tartsák tiszteletben a természetet és a környezetet. A strand egész napos programot kínál, így a napkeltétől a naplementéig élvezhetik a látogatók a természet adta szépségeket.

Szolgáltatások

  • Vízimentő szolgálat
  • Öltözők, zuhanyzók
  • Illemhelyek
  • Játszótér
  • Napernyők és napágyak bérlési lehetősége
  • Kajak és SUP kölcsönzés
  • Strandröplabda és strandfoci pálya
  • Büfék és étkezési lehetőségek

Jegyárak

A Verőcei szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig. Naponta 08:00-tól 20:00-ig van nyitva.

Kapcsolat

Email: info@verocestrand.hu

Telefonszám: +36 1 234 5678

Megközelítés

A Verőcei szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M2-es autóútról a Verőcei leágazónál kell letérni, és követni a strand felé vezető utat. Tömegközlekedéssel a Budapest-Nyugati pályaudvarról induló vonatokkal érhető el Verőce, ahonnan a strand gyalogosan vagy helyi buszjárattal pár perc alatt elérhető.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért főszezonban érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük