Skip to content
Kezdőlap » Városerdei szabadstrand

Városerdei szabadstrand

Városerdei szabadstrand

Leírás

A Városerdei szabadstrand egy kedvelt nyári pihenőhely, amely a város szívében, de mégis természetközeli környezetben található. Ez a gyönyörű strand a helyiek és a turisták körében egyaránt népszerű, köszönhetően a kristálytiszta víznek és a jól karbantartott területnek. A strand területén számos fás terület található, amelyek tökéletes árnyékot biztosítanak a forró nyári napokon. A látogatók élvezhetik a természetes homokos partot, ami ideális helyszín napozásra és pihenésre. A Városerdei szabadstrand nemcsak a vízparti szórakozásról szól; különböző sportolási lehetőségeket is kínál, mint például röplabda és strandfoci pályák. A gyermekes családok számára is ideális választás, hiszen a strand területén játszótér is található, ahol a kicsik biztonságos környezetben játszhatnak. A strandolók biztonságáról jól képzett vízimentők gondoskodnak a nyitvatartási idő alatt. A strand környezettudatos megközelítést is képvisel, így arra ösztönzi látogatóit, hogy vigyázzanak a természetre és tartsák tisztán a környezetet. A Városerdei szabadstrand tökéletes választás azok számára, akik egy napra el szeretnének menekülni a város zajától és élvezni a természet nyújtotta nyugalmat.

Szolgáltatások

  • Strandfoci és röplabda pályák
  • Gyermekjátszótér
  • Vízimentői szolgálat
  • Öltözők és zuhanyzók
  • Illemhelyek
  • Büfék és étkezési lehetőségek
  • Piknikező helyek

Jegyárak

A Városerdei szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig. Naponta 08:00-tól 20:00-ig van nyitva, de az időjárástól és a szezontól függően változhatnak az időpontok.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: varoserdei_szabadstrand@example.com
Weboldal: www.varoserdeiszabadstrand.hu

Megközelítés

A Városerdei szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt. Tömegközlekedéssel érkezők a városi buszokkal vagy villamosokkal érhetik el a strandot, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg. A pontos menetrendért és útvonalért érdemes előre tájékozódni a helyi közlekedési vállalat weboldalán.

Parkolás

A strand közelében korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, így a látogatóknak érdemes időben érkezniük, hogy biztosíthassák helyüket. A parkolás ingyenes, de figyelembe kell venni, hogy a nyári csúcsidőszakban gyorsan betelhetnek a helyek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük