Skip to content
Kezdőlap » Vadkacsa szabadstrand

Vadkacsa szabadstrand

Vadkacsa szabadstrand

Leírás

A Vadkacsa szabadstrand egy festői szépségű hely, ahol a természet közelsége és a vízparti kikapcsolódás egyedülálló kombinációját élvezhetik a látogatók. Ez a gyönyörű strand a tópart legnyugodtabb részén helyezkedik el, így tökéletes választás azok számára, akik a pihenésre és a természet csendjére vágynak. A látogatók megcsodálhatják a környék gazdag növény- és állatvilágát, beleértve a vízparti madarakat, amelyek a strand nevét is ihlették. A strand homokos és füves területekkel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára ideális helyet a napozáshoz vagy árnyékban való pihenéshez. A tiszta és sekély víz különösen alkalmas a családok számára, ahol a gyerekek biztonságosan élvezhetik a pancsolást. A Vadkacsa szabadstrand nem rendelkezik mesterséges létesítményekkel, így a természetes környezetet szerető látogatók számára ideális. A strand területén több tűzrakóhely is található, ahol a látogatók grillezhetnek és élvezhetik a szabadban eltöltött időt. A strand közelében található sétányok és túraútvonalak további lehetőséget biztosítanak a természetjárásra és a környék felfedezésére. A Vadkacsa szabadstrand tehát tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt és természetközeli helyen szeretnének kikapcsolódni.

Szolgáltatások

  • Tűzrakóhelyek
  • WC-k
  • Öltözők
  • Vízimentő szolgálat a főszezonban
  • Közvetlen vízparti hozzáférés
  • Picnic területek

Jegyárak

A Vadkacsa szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand egész évben látogatható, de a szolgáltatások (pl. vízimentő szolgálat) csak a főszezonban, májustól szeptemberig érhetők el naponta 8:00-tól 20:00-ig.

Kapcsolat

Email: info@vadkacsaszabadstrand.hu

Telefon: +36 30 123 4567

Megközelítés

A Vadkacsa szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M7-es autópályáról kell lekanyarodni, és követni a táblákat a strand irányába. Tömegközlekedéssel a helyi buszjáratokkal érhető el, amelyek rendszeresen közlekednek a közeli városokból.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, így a csúcsidőszakokban érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük