Skip to content
Kezdőlap » Tüskevár horgásztó

Tüskevár horgásztó

Tüskevár horgásztó

A Tüskevár horgásztó egy festői szépségű hely, ahol a természet szerelmesei és a horgászat kedvelői egyaránt megtalálják a számításaikat. Ez a gyönyörű tó egy csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, távol a város zajától, így ideális helyszín a pihenésre és a horgászatra egyaránt. A tó területe több hektáron terül el, így bőven van hely a horgászoknak, hogy megtalálják a számukra legideálisabb pontot. A víz tiszta, átlátszó, ami nem csak a horgászat szempontjából előnyös, hanem a természet szépségének megcsodálásához is hozzájárul. A tó környezetében számos fajta növény és állat él, így a horgászat mellett a természetjárók is élvezhetik a környék adta lehetőségeket. A Tüskevár horgásztó különlegessége, hogy egész évben nyitva tart, így a horgászat szerelmesei bármikor élvezhetik a horgászat örömeit. A tóban gazdag halfauna található, ami változatos horgászélményt biztosít. A tóparton több helyen kialakítottak pihenőhelyeket, ahol a horgászok kényelmesen élvezhetik a horgászatot. A tó gondozott, a környezetvédelem szempontjait szem előtt tartva üzemeltetik, így a látogatók egy tiszta és egészséges környezetben tölthetik idejüket.

A tó jellemzői

A Tüskevár horgásztó jellemzői közé tartozik a tiszta, átlátszó víz, a gazdag növény- és állatvilág, valamint a kiváló horgászlehetőségek. A tó területe több hektáron terül el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb helyet. A tó mélysége változó, ami lehetővé teszi többféle horgászati technika alkalmazását is.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Csuka

Szabályok

A tónál a horgászat során be kell tartani a horgászrendet, amely magában foglalja a kifogható halak napi és éves limitjét, valamint a horgászathoz használható eszközök és módszerek szabályait. A tó területén tilos a szemetelés, a tűzgyújtás csak a kijelölt helyeken engedélyezett. Minden látogatónak tiszteletben kell tartania a természetet és a többi horgászt.

Szolgáltatások

  • Pihenőhelyek
  • Illemhelyek
  • Horgászbolt a közelben
  • Parkoló

Jegyárak

A Tüskevár horgásztó aktuális jegyárait a tó bejáratánál található tájékoztatón vagy a hivatalos weboldalon lehet megtekinteni. A jegyárak változhatnak a szezon függvényében.

Megközelítés és parkolás

A Tüskevár horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük