Skip to content
Kezdőlap » Torony tó

Torony tó

Torony tó

A Torony tó egy népszerű horgászparadicsom, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A tó festői környezetben, zöldellő tájak ölelésében található, így nem csupán a horgászat, hanem a természet közelsége is vonzóvá teszi ezt a helyet. A víz tisztasága és a környezet nyugalma ideális feltételeket teremt a mindennapok stresszének elengedésére. A Torony tó területe több hektáron terül el, így bőven akad hely a csendesebb partokon való elvonuláshoz is. A tó gazdag halállománnyal rendelkezik, ami változatos horgászélményt biztosít az ide látogatóknak. A part menti infrastruktúra kiépítettsége lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és zavartalanul űzhessék szenvedélyüket. A tó környékén több pihenőhely is kialakításra került, ahol a horgászat szüneteiben lehetőség nyílik a természet szépségének élvezetére. A Torony tó nem csupán a tapasztalt horgászoknak nyújt kihívásokat, hanem kezdők számára is ideális helyszín a horgászat elsajátításához. A tóban folyamatosan zajlanak haltelepítések, így a halállomány egészséges és változatos marad. A Torony tó tehát tökéletes választás azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától és egy nyugodt, természetközeli helyszínen hódolni horgászszenvedélyüknek.

A tó jellemzői

A Torony tó jellemzői közé tartozik a kristálytiszta víz, a változatos mélységű partszakaszok, valamint a gondosan karbantartott környezet. A tó területe lehetővé teszi a csónakos és a part menti horgászatot egyaránt. A tó mélysége változó, így különböző horgásztechnikák alkalmazására nyílik lehetőség.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Csuka

Szabályok

A Torony tó területén a horgászat során be kell tartani a helyi horgászrendet, amely magában foglalja a napi fogási kvótákat, a méretkorlátozásokat, valamint a horgászengedély meglétét. A tóban tilos a halak etetése nem engedélyezett etetőanyagokkal, valamint a horgászhelyek környezetének szemetelése. Éjszakai horgászat csak külön engedéllyel lehetséges.

Szolgáltatások

  • Pihenőhelyek
  • Illemhelyek
  • Horgászbolt
  • Parkoló

Jegyárak

A Torony tó horgászjegyeinek árai változóak, függnek a horgászat időtartamától és a horgászni kívánt területtől. A pontos árakért és a kedvezményekért érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjéhez fordulni.

Megközelítés és parkolás

A Torony tó könnyen megközelíthető autóval, a közeli főútvonalakról kiindulva. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó területén belül kialakított parkolók biztosítják a horgászok és látogatók kényelmét. A parkolás díjmentes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük