Skip to content
Kezdőlap » Tábi tó

Tábi tó

Tábi tó

A Tábi tó egy festői szépségű hely, amely kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a horgászat szerelmeseinek. A tó környezete lenyűgöző természeti adottságokkal bír, így nem csak a horgászat, hanem a természet szeretete miatt is érdemes ide ellátogatni. A tó vize tiszta és átlátszó, ami ideális környezetet biztosít a halak számára, és emellett növeli a horgászélményt is. A part menti területek jól karbantartottak, így a horgászat mellett piknikezésre vagy akár napozásra is alkalmasak. A Tábi tó területe több hektáron terül el, így bőven van hely a horgászoknak, hogy megtalálják a számukra ideális pontot. A tóban gazdag halfauna található, ami változatos horgászélményt garantál. A tó környékén több kényelmi szolgáltatás is elérhető, így a horgászat mellett sem kell lemondani a komfortról. A tóhoz könnyen hozzáférhető, jól kiépített útvonalak vezetnek, így autóval is könnyedén megközelíthető. A Tábi tó nem csak a tapasztalt horgászoknak, hanem a kezdőknek és a családoknak is kiváló választás, hiszen a tó és környezete mindenki számára tartogat valami különleges élményt.

A tó jellemzői

A Tábi tó jellemzői között szerepel a kristálytiszta víz, a változatos mélységű partszakaszok, és a jól karbantartott környezet. A tó területén több pihenőhely is kialakításra került, ahol a horgászok kényelmesen élvezhetik a természet nyújtotta csendet és nyugalmat.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Tábi tónál a horgászat során be kell tartani a helyi szabályzatot, amely magában foglalja a napi fogási kvótát, a horgászathoz használható eszközök típusait, valamint a horgászat engedélyezett időszakait. Fontos, hogy minden horgász tartsa tiszteletben a természetet és a többi horgásztársát.

Szolgáltatások

  • Piknik területek
  • Illemhelyek
  • Parkoló
  • Horgászbolt a közelben

Jegyárak

A Tábi tóra szóló horgászjegyek ára változó, attól függően, hogy napijegyről, hetijegyről vagy éves engedélyről van szó. A pontos árakért és további információkért érdemes felkeresni a tó hivatalos weboldalát vagy közvetlenül a helyszínen érdeklődni.

Megközelítés és parkolás

A Tábi tó könnyen megközelíthető autóval, a közeli főútvonalról leágazó jól karbantartott mellékutakon keresztül. A tóhoz érkező látogatók számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított a tó közvetlen közelében található parkolóban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük