Skip to content
Kezdőlap » Szigeti strand

Szigeti strand

Szigeti Strand

A Szigeti Strand egy varázslatos hely, ahol a természet szépsége és a modern szolgáltatások tökéletes összhangban vannak. Ez a gyönyörű strand a város zajától távol, egy kis szigeten helyezkedik el, így ideális választás azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének kikapcsolódni. A tiszta, kristálykék víz és a finom homokos part garantálja a tökéletes strandolási élményt minden korosztály számára. A Szigeti Strand területén többféle vízi sporttevékenységet is kipróbálhatnak a látogatók, mint például vízisí, wakeboard vagy kajakozás. A gyerekek számára játszótér, valamint vízi csúszdák biztosítanak szórakozást. A strand területén több étkezési lehetőség közül is választhatnak a vendégek, legyen szó frissítő italokról, könnyű snackekről vagy akár teljes értékű ebédről, vacsoráról. A Szigeti Strand környezettudatos megközelítést is képvisel, így minden látogatót arra ösztönöz, hogy vigyázzanak a természeti kincsekre. A strand területén rendszeresen szerveznek különböző kulturális és sporteseményeket is, így a látogatók nem csak pihenhetnek, de szórakoztató programokon is részt vehetnek.

Szolgáltatások

  • Vízisport lehetőségek (vízisí, wakeboard, kajakozás)
  • Gyermekjátszótér és vízi csúszdák
  • Különböző étkezési lehetőségek (büfék, éttermek)
  • Rendszeres kulturális és sportprogramok
  • Öltözők, zuhanyzók és WC-k

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében. Kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára a legfrissebb információkért.

Nyitvatartás

A Szigeti Strand májustól szeptemberig minden nap 8:00-tól 20:00-ig tart nyitva. A nyitvatartási idők változhatnak, kérjük, ellenőrizzék a strand hivatalos weboldalát a legaktuálisabb információkért.

Kapcsolat

Email: info@szigetistrand.hu
Telefonszám: +36 30 123 4567

Megközelítés

A Szigeti Strand tömegközlekedéssel és személygépkocsival is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel érkezőknek ajánljuk a városi buszszolgáltatásokat, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg. A pontos menetrendért és útvonalért kérjük, látogassák meg a helyi közlekedési vállalat weboldalát.

Parkolás

A strand területén ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, így csúcsidőben érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük