Skip to content
Kezdőlap » Szántód Rigó utcai szabadstrand

Szántód Rigó utcai szabadstrand

Szántód Rigó utcai szabadstrand

Leírás

A Szántód Rigó utcai szabadstrand a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, mely a pihenésre és kikapcsolódásra vágyó látogatókat várja. A strand Szántód településen található, közvetlenül a vízparton, így a látogatók könnyedén élvezhetik a Balaton kristálytiszta vizét. A strand területe füvesített, így kiválóan alkalmas napozásra és pihenésre is. A Rigó utcai szabadstrand különösen családok számára ideális, hiszen a sekély víz és a lassan mélyülő part biztonságos fürdőzést tesz lehetővé a kisebb gyerekek számára is. A strandolók számára zuhanyzók, öltözőkabinok és WC-k állnak rendelkezésre. A természetes árnyékot a part mentén elhelyezkedő fák biztosítják, amelyek alatt a legforróbb napokon is kellemesen lehet pihenni. A strand közelében található büfék és éttermek gondoskodnak a látogatók étkezési igényeiről. A Rigó utcai szabadstrand a nyugalom és a természetes környezet kedvelőinek nyújt felejthetetlen élményt. A strand közelében található játszótér a gyerekek szórakozását is garantálja. A strand látogatása ingyenes, így mindenki számára elérhető egy kellemes nap a Balaton partján.

Szolgáltatások

  • Zuhanyzók
  • Öltözőkabinok
  • WC-k
  • Játszótér
  • Természetes árnyékot biztosító fák
  • Közeli büfék és éttermek

Jegyárak

A Szántód Rigó utcai szabadstrand látogatása ingyenes.

Nyitvatartás

A strand a nyári szezonban minden nap 0-24 óráig látogatható.

Kapcsolat

E-mail: info@szantod.hu
Telefon: +36 1 234 5678

Megközelítés

A Szántód Rigó utcai szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M7-es autópályáról a Balaton déli partját követő 7-es főútvonalon keresztül érhető el. Tömegközlekedéssel a Balaton déli partján közlekedő vonatokkal és buszokkal érkezhetnek a látogatók, a Szántód-Kőröshegy vasútállomásról rövid sétával elérhető a strand.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára, de a helyek száma korlátozott. Érdemes időben érkezni a biztos parkolóhely érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük