Skip to content
Kezdőlap » Szántód Juhász Gyula utcai szabadstrand

Szántód Juhász Gyula utcai szabadstrand

Szántód Juhász Gyula utcai szabadstrand

Leírás

A Szántód Juhász Gyula utcai szabadstrand a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, ahol a természetes szépség és a kényelmes pihenés találkozik. Ez a strand kiváló választás azok számára, akik szeretnének egy kis időt eltölteni a Balaton kristálytiszta vizében, miközben élvezik a környező természetet és a nyugodt atmoszférát. A strand hosszú, homokos parttal rendelkezik, amely ideális hely a napozáshoz és a lazításhoz. A víz sekély a part közelében, így kisgyermekek számára is biztonságos. A strand területén több zöld terület is található, ahol piknikezhetnek a látogatók vagy egyszerűen csak élvezhetik a friss levegőt. A Juhász Gyula utcai szabadstrand nemcsak a pihenésre, hanem különböző vízi sportok űzésére is lehetőséget biztosít, mint például úszás, vízilabda vagy kajakozás. A strand közelében található sétány tökéletes hely egy kellemes esti séta vagy egy reggeli futás számára. A strand látogatói számára ingyenes zuhanyzók, öltözők és WC-k állnak rendelkezésre, így a nap folyamán bármikor kényelmesen frissülhetnek fel.

Szolgáltatások

  • Ingyenes zuhanyzók
  • Öltözők és WC-k
  • Piknik területek
  • Játszótér a gyerekek számára
  • Vízi sportolási lehetőségek
  • Büfék és éttermek a közelben

Jegyárak

A Juhász Gyula utcai szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand egész évben nyitva áll a látogatók előtt, de a legjobb időszak a látogatásra májustól szeptemberig terjed, amikor a nyitvatartási idők reggel 8 órától este 8 óráig tartanak.

Kapcsolat

Telefon: +36 123 4567
Email: info@szantodstrand.hu
Weboldal: www.szantodstrand.hu

Megközelítés

A Szántód Juhász Gyula utcai szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezők a Balaton felőli főútvonalakon keresztül érhetik el a strandot. Tömegközlekedéssel érkezők számára a legközelebbi vasútállomás Szántód-Kőröshegy, ahonnan a strand gyalogosan vagy helyi buszjárattal érhető el.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára, de a helyek száma korlátozott. Érdemes időben érkezni a biztos parkolóhely érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük