Skip to content
Kezdőlap » Sugovica szabadstrand

Sugovica szabadstrand

Sugovica szabadstrand

Leírás

A Sugovica szabadstrand Baja városának egyik gyöngyszeme, ahol a természet közelsége és a víz szeretete találkozik. Ez a festői környezetben elhelyezkedő strand a Sugovica folyó partján terül el, így nem csak a napozni vágyók, hanem a vízi sportok kedvelői számára is ideális választás. A strand területe szépen karbantartott, tiszta és rendezett, így a látogatók kényelmesen élvezhetik itt tartózkodásukat. A folyó lassú áramlása biztonságos fürdőzést tesz lehetővé minden korosztály számára. A strandolók számára kijelölt napozóterületek, valamint árnyékos fák alatti pihenőhelyek is rendelkezésre állnak. A Sugovica szabadstrand különlegessége, hogy itt a belépés díjtalan, így mindenki számára elérhető a nyári kikapcsolódás. A strand közelében található sétányok és zöld területek kellemes sétákra és aktív kikapcsolódásra invitálnak. A természetes vízi környezet és a környékbeli látnivalók kombinációja teszi ezt a helyet igazán vonzóvá a pihenni és feltöltődni vágyók számára.

Szolgáltatások

  • Vízi sportolási lehetőségek
  • Napozóterületek és árnyékos pihenőhelyek
  • Öltözőkabinok
  • Illemhelyek
  • Büfék és étkezési lehetőségek a közelben
  • Ingyenes parkolási lehetőség

Jegyárak

A Sugovica szabadstrandra a belépés mindenki számára díjtalan.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig minden nap 8:00-tól 20:00-ig.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 70 123 4567
Email: info@sugovicaszabadstrand.hu
Weboldal: www.sugovicaszabadstrand.hu

Megközelítés

A Sugovica szabadstrand Baja városában található, mely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A város központjából helyi buszjáratok indulnak a strand irányába, valamint a városban több kerékpárút is elérhető, amelyek közvetlenül a strandhoz vezetnek.

Parkolás

A strand területén ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük