Skip to content
Kezdőlap » Strandi tó

Strandi tó

Strandi tó

A Strandi tó egy gyönyörű, természet közeli hely, ahol az angolok nyugodt környezetben élvezhetik a horgászat örömeit. Ez a tó ideális választás mindazok számára, akik szeretik a csendet és a természet közelségét, miközben kedvenc hobbijuknak hódolnak. A tó környezete gondosan karbantartott, így a látogatók nem csak a horgászatban, hanem a természet szépségében is gyönyörködhetnek. A Strandi tó vize tiszta, ami hozzájárul a benne élő halak egészségéhez és sokszínűségéhez. A tó partján kialakított pihenőhelyek tökéletes helyszínt biztosítanak a családoknak és baráti társaságoknak a kikapcsolódásra. A horgászat mellett a tó környéke számos egyéb szabadidős tevékenységre is lehetőséget nyújt, így senki sem marad program nélkül. A Strandi tó rendszeresen ad otthont különböző horgászversenyeknek, amelyek izgalmas kihívást jelentenek a tapasztalt horgászok számára. A tóhoz könnyen hozzáférhető, jól kiépített útvonalak vezetnek, így az odautazás sem jelenthet akadályt. A tóparton található büfékínálat is bőséges, így a horgászat mellett az ínyencek is megtalálhatják a számításaikat. A Strandi tó tehát tökéletes helyszín egy nyugodt, de aktív kikapcsolódásra vágyóknak.

A tó jellemzői

A Strandi tó területe közel 5 hektár, mélysége pedig változó, átlagosan 2-3 méter között mozog. A tó vize rendkívül tiszta, ami lehetővé teszi a víz alatti élővilág megfigyelését is. A part menti területeken kialakított pihenőhelyek, valamint a tó körül futó sétányok teszik teljessé a látogatói élményt.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Strandi tó területén a horgászat csak érvényes horgászjeggyel lehetséges. A tóban éjszakai horgászat is engedélyezett, de kizárólag a kijelölt területeken. Minden látogatónak be kell tartania a tóra vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket, amelyek célja a természet és a vízi élővilág védelme. A fogott halakból naponta maximum 3 kg vihető haza.

Szolgáltatások

  • Pihenőhelyek
  • Büfé
  • WC
  • Parkoló
  • Horgászbolt

Jegyárak

A Strandi tó napijegy árai felnőttek számára 2500 Ft, míg gyerekek és nyugdíjasok számára 1500 Ft. Éves bérlet is kapható, amelynek ára 40000 Ft felnőtteknek és 20000 Ft gyerekeknek és nyugdíjasoknak.

Megközelítés és parkolás

A Strandi tó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A tóhoz vezető út jól ki van táblázva, így az odautazás nem okozhat problémát. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük