Skip to content
Kezdőlap » Sobri Jóska Kalandpark – Hámori strand

Sobri Jóska Kalandpark – Hámori strand

Sobri Jóska Kalandpark – Hámori strand

Leírás

A Sobri Jóska Kalandpark Magyarország egyik legizgalmasabb szabadidős komplexuma, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében, gyönyörű természeti környezetben található. A park nevét a híres betyárról, Sobri Jóskáról kapta, aki a környék legendás alakja volt. A Hámori strand közvetlen szomszédságában elhelyezkedő kalandpark különleges élményt nyújt minden korosztály számára. A látogatók megpróbálhatják magukat különböző akadálypályákon, kötélpályákon, és más izgalmas kihívásokon keresztül, melyek garantáltan felejthetetlen kalandot ígérnek.

A park területén található több mint 50 különböző játékelem, beleértve a magaslati akadálypályákat, óriáscsúszdákat, és a bátrabbak számára légi hintákat is. A gyerekek számára külön játszótér áll rendelkezésre, ahol biztonságos környezetben próbálhatják ki ügyességüket. A Sobri Jóska Kalandpark kiváló helyszín családi kirándulásokhoz, iskolai csoportoknak, vagy akár céges team-building rendezvényekhez is.

Szolgáltatások

  • Különböző nehézségű akadálypályák és kötélpályák
  • Óriáscsúszdák és légi hinták
  • Gyermekjátszótér
  • Piknikező helyek, grillezési lehetőség
  • Büfé és pihenőterületek
  • Team-building programok szervezése
  • Professzionális felszerelés biztosítása és oktatás

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a látogatás időpontjától és a választott szolgáltatásoktól függően. Részletes információkért és az aktuális árakért kérjük, látogasson el a park hivatalos weboldalára vagy lépjen kapcsolatba a park ügyfélszolgálatával.

Nyitvatartás

A Sobri Jóska Kalandpark szezonálisan üzemel, általában áprilistól októberig. A pontos nyitvatartási idők évszaktól függően változhatnak. A legfrissebb információkért kérjük, ellenőrizze a park hivatalos weboldalát vagy érdeklődjön telefonon.

Kapcsolat

Email: info@sobrijoskakalandpark.hu

Telefonszám: +36 30 123 4567

Weboldal: www.sobrijoskakalandpark.hu

Megközelítés

A Sobri Jóska Kalandpark a Balaton-felvidéken, a Hámori strand közelében található, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A legközelebbi nagyváros Veszprém, ahonnan rendszeres buszjáratok indulnak a park irányába.

Parkolás

A park területén ingyenes parkolási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőszakokban érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük