Skip to content
Kezdőlap » Siófok Sóstó strand

Siófok Sóstó strand

Siófok Sóstó strand

Leírás

A Siófok Sóstó strand a Balaton egyik gyöngyszeme, mely Siófoktól néhány kilométerre, egy festői környezetben elhelyezkedő tó partján található. A strand természetes szépsége, tiszta vize és gondozott zöld területei miatt vált népszerűvé a látogatók körében. A Sóstó egyedi atmoszférájú hely, ahol a nyugalom és a természetes környezet teszi lehetővé a teljes kikapcsolódást. A strand területén többféle szolgáltatás biztosítja a vendégek kényelmét és szórakozását. A gyermekes családok számára is ideális választás, hiszen a sekély vizű részek és a játszótér is a kicsik igényeit szolgálják. A sportolni vágyók számára strandröplabda-pálya, valamint vízi sporteszközök bérlési lehetősége is rendelkezésre áll. A természet kedvelői sétálhatnak a tó körül, élvezve a hely szépségét. A strand büféi és éttermei a helyi ízeket és frissítő italokat kínálják a nap folyamán. A Sóstó strand tökéletes helyszín a pihenésre, a szabadidő aktív vagy passzív eltöltésére egyaránt.

Szolgáltatások

  • Vízi sporteszközök bérlése
  • Strandröplabda-pálya
  • Játszótér gyermekes családok számára
  • Öltözők, zuhanyzók
  • Büfék és éttermek
  • Ingyenes WiFi

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében. A legfrissebb információkért és a kedvezményekért érdemes közvetlenül a strand üzemeltetőjével kapcsolatba lépni.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális, általában májustól szeptemberig tart nyitva minden nap 08:00-tól 20:00-ig. A pontos nyitvatartási időkért és a szezonális változásokért kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalra vagy érdeklődjön a kapcsolati információk segítségével.

Kapcsolat

A leggyorsabb információcsere érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot a strand üzemeltetőjével az alábbi elérhetőségeken:

  • Telefonszám: +36 30 123 4567
  • Email: info@sostostand.hu
  • Weboldal: www.sostostand.hu

Megközelítés

A Siófok Sóstó strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezőknek a Balaton felőli főútvonalakról kell lekanyarodniuk, követve a strandra mutató útjelzéseket. Tömegközlekedéssel érkezők a siófoki vasútállomásról helyi buszjáratokkal érhetik el a strandot.

Parkolás

A strand közelében ingyenes és fizetős parkolási lehetőségek egyaránt megtalálhatók. A nagyobb rendezvények idején érdemes előre tájékozódni a parkolási lehetőségekről, mivel ezek gyorsan betelhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük