Skip to content
Kezdőlap » Sárisápi horgásztó

Sárisápi horgásztó

Sárisápi horgásztó

A Sárisápi horgásztó egy kedvelt horgászparadicsom, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat rajongóinak egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ez a gyönyörű tó a zöldellő táj ölelésében, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, így ideális helyszín a mindennapi stressz elkerülésére és a horgászat szeretetének ápolására. A tó partján számos kényelmes horgászhely található, amelyek tökéletes kilátást biztosítanak a vízre és a környező természeti szépségekre. A Sárisápi horgásztóban a horgászok számos halfajtával találkozhatnak, beleértve a népszerű ragadozó és békés halakat is, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább izgalmas zsákmányt. A tó rendszeres karbantartáson esik át, hogy a víz minősége és a halállomány egészsége a lehető legjobb állapotban maradjon. A horgászat mellett a tó környéke számos egyéb szabadidős tevékenységre is lehetőséget nyújt, mint például sétálás vagy piknikezés a természetben. A helyszín könnyen megközelíthető, így akár egy napra is ideális kirándulóhely lehet családok és baráti társaságok számára. A Sárisápi horgásztóban a horgászélmény mellett nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek kényelmére és biztonságára is, így minden látogató kellemes időtöltésre számíthat.

A tó jellemzői

A Sárisápi horgásztó területe több hektárt foglal magába, változatos mélységű és gazdag növényzettel rendelkezik. A tó tiszta vizű, ami ideális környezetet biztosít a halak számára, és emellett a horgászok számára is élvezetes élményt nyújt. A part menti területeken kialakított pihenőhelyek, tűzrakó helyek és fedett pavilonok találhatók, amelyek kényelmes pihenést és társasági összejövetelek lebonyolítását teszik lehetővé.

Halfajták

 • Ponty
 • Keszeg
 • Süllő
 • Harcsa
 • Amur
 • Compó

Szabályok

A Sárisápi horgásztóban a horgászat során be kell tartani a helyi szabályokat és rendelkezéseket, amelyek célja a halállomány védelme és a horgászok biztonságának garantálása. Fontos, hogy minden horgász érvényes horgászengedéllyel rendelkezzen, és csak a megengedett eszközöket és módszereket használja. A tó területén tilos a szemetelés, a tűzgyújtás kijelölt helyeken kívül, valamint a hangos zene és zajok okozása.

Szolgáltatások

 • Horgászbolt a legfontosabb kellékekkel és csalikkal
 • Pihenőhelyek, pavilonok
 • Tűzrakó helyek
 • Ingyenes parkolás
 • WC

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében és a horgászat típusától (napijegy, éjszakai jegy, stb.). További információkért és az aktuális árakért kérjük, látogasson el a horgásztó hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön a helyszínen.

Megközelítés és parkolás

A Sárisápi horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára, így nem kell aggódniuk a parkolóhely keresése miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük