Skip to content
Kezdőlap » Platán strand

Platán strand

Platán Strand

Leírás

A Platán Strand egy kedvelt nyaralóhely, amely a természet lágy ölén, gyönyörű környezetben várja a pihenni és szórakozni vágyókat. A strand területén több medence, köztük gyermekmedencék és sportolásra alkalmas medencék is találhatóak, így minden korosztály számára kínál kellemes kikapcsolódást. A víz minősége kiváló, rendszeres ellenőrzések biztosítják a látogatók egészségét és biztonságát. A strandolás mellett számos egyéb szolgáltatás is elérhető, mint például sportpályák, játszóterek és piknikező helyek, amelyek még teljesebbé teszik a kikapcsolódást. A Platán Strand környezettudatos üzemeltetése és a természetes növényzet megőrzése kiemelt figyelmet kap, így a látogatók nem csupán a napfény és a víz örömeit élvezhetik, hanem egyben a természet szépségében is gyönyörködhetnek. A helyszín ideális családoknak, baráti társaságoknak és mindenki számára, aki egy kis nyugalomra és feltöltődésre vágyik a mindennapok rohanásában.

Szolgáltatások

  • Gyermekmedencék
  • Sportmedencék
  • Sportpályák (röplabda, strandfoci stb.)
  • Játszóterek
  • Piknikező helyek
  • Öltözők, zuhanyzók
  • Étkezési és italfogyasztási lehetőségek
  • Ingyenes WiFi

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezontól és a látogató korától függően. Kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára a legfrissebb információkért és árakért.

Nyitvatartás

A Platán Strand szezonális nyitvatartással működik, általában májustól szeptemberig. A pontos nyitvatartási időpontokért és napokért kérjük, tájékozódjon a strand hivatalos weboldalán vagy közösségi média oldalain.

Kapcsolat

A leggyorsabb kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, használja a strand hivatalos weboldalán található kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket a következő telefonszámon: +36 30 123 4567. E-mailben is állunk rendelkezésre: info@platanstrand.hu

Megközelítés

A Platán Strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Tömegközlekedéssel érkezők a helyi buszjáratokat használhatják, amelyek közvetlenül a strand közelében állnak meg. Autóval érkezők a város főútvonalairól könnyen elérhetik a strandot, követve a helyszínre mutató táblákat.

Parkolás

A Platán Strand területén ingyenes parkolási lehetőség biztosított a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes időben érkezni, hogy biztosítva legyen a parkolóhely. A strand közvetlen közelében további fizetős parkolók is rendelkezésre állnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük