Skip to content
Kezdőlap » Park Kemping és Strand

Park Kemping és Strand

Park Kemping és Strand

Leírás

A Park Kemping és Strand egyedülálló nyaralási lehetőséget kínál minden korosztály számára, ahol a természet közelsége és a kiváló szolgáltatások garantálják a pihentető kikapcsolódást. A kemping területén található strand a kristálytiszta vízű tóval, homokos partjával és zöldellő füves területeivel ideális helyszín a nyári napok élvezetéhez. A kempingben számos, különböző méretű és felszereltségű sátor- és lakókocsihely áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szálláslehetőséget. A terület jól karbantartott, tiszta mosdókkal, zuhanyzókkal és mosogatóhelyekkel van ellátva, amelyek megkönnyítik a kempingezők mindennapjait. A Park Kemping és Strand különlegessége, hogy közvetlenül a természetben található, így a vendégek megcsodálhatják a helyi flóra és fauna sokszínűségét. A kemping területén belül grillezőhelyek, játszótér és sportpályák is rendelkezésre állnak, lehetőséget biztosítva a szabadidős tevékenységek széles skálájára. A strandrész kiváló minőségű vízminőségével és biztonsági szolgálatával nyújt felüdülést a fürdőzőknek. A Park Kemping és Strand tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségében, de mégis kényelmes és jól felszerelt környezetben szeretnének pihenni.

Szolgáltatások

  • Sátor- és lakókocsihelyek
  • Tiszta mosdók és zuhanyzók
  • Grillezőhelyek
  • Játszótér
  • Sportpályák
  • Strand és napozóterületek
  • Biztonsági szolgálat
  • Étkezési lehetőségek a közelben

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezonális időszaktól és a látogatók korától függően. A legfrissebb információkért és az aktuális árakért kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalunkra vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül.

Nyitvatartás

A Park Kemping és Strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában áprilistól októberig. A pontos nyitvatartási időpontokért és a szezonális változásokért kérjük, tájékozódjon a hivatalos weboldalunkon vagy érdeklődjön telefonon.

Kapcsolat

Email: info@parkkempingesstrand.hu
Telefon: +36 30 123 4567
Weboldal: www.parkkempingesstrand.hu

Megközelítés

A Park Kemping és Strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A legközelebbi városból induló buszjáratok rendszeresen közlekednek a kemping közelébe, ahol egy rövid sétával elérhető a bejárat. Autóval érkező vendégeink részére részletes útvonaltervezést és navigációs pontokat biztosítunk weboldalunkon.

Parkolás

A kemping területén belül korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre a vendégek számára. A parkolóhelyekért nem számítunk fel külön díjat, azonban a rendelkezésre állás érkezési sorrendben történik. További parkolási lehetőségek megtalálhatók a kemping közvetlen környezetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük