Skip to content
Kezdőlap » Őz utcai szabadstrand

Őz utcai szabadstrand

Őz utcai szabadstrand

Leírás

Az Őz utcai szabadstrand egy kedvelt nyári pihenőhely, amely a város szívében, mégis távol a mindennapi zajoktól kínál kikapcsolódási lehetőséget a természet lágy ölén. Ez a gyönyörű strand a tiszta és frissítő víz mellett, lenyűgöző panorámával is büszkélkedhet, amely a környező dombokra és zöldellő tájakra nyújt kilátást. A strand területén számos fák árnyéka alatti pihenőhely található, ahol a látogatók kényelmesen élvezhetik a természetes környezetet és a nyugodt atmoszférát. A strand különösen családok és baráti társaságok számára ideális, hiszen biztonságos és tiszta környezetben kínál szórakozási és pihenési lehetőségeket. A víz minősége rendszeresen ellenőrzött, így garantált a tisztaság és a biztonság. A strand területén több sportolási lehetőség is rendelkezésre áll, mint például röplabda és strandfoci pályák. A gyerekek számára játszótér biztosított, ahol biztonságos környezetben játszhatnak. A strandolók kényelmét öltözőkabinok, zuhanyzók és illemhelyiségek is szolgálják. A strand egész területén ingyenes WiFi hozzáférés biztosított, így a látogatók akár a pihenés mellett dolgozhatnak is. A strand környezettudatos üzemeltetése érdekében kérjük a látogatókat, hogy vigyázzanak a természetre és használják az erre kijelölt hulladékgyűjtőket.

Szolgáltatások

  • Öltözőkabinok és zuhanyzók
  • Illemhelyiségek
  • Ingyenes WiFi hozzáférés
  • Játszótér gyerekeknek
  • Röplabda és strandfoci pályák
  • Piknikező helyek
  • Hulladékgyűjtők

Jegyárak

Az Őz utcai szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand a hét minden napján 8:00-tól 20:00-ig tart nyitva, a nyári szezonban (június 1-től augusztus 31-ig).

Kapcsolat

E-mail: ozutcaszabadstrand@example.com

Telefon: +36 30 123 4567

Megközelítés

Az Őz utcai szabadstrand a városközpontban található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt. A legközelebbi buszmegálló mindössze 5 perc sétára van a strand bejáratától.

Parkolás

A strand közelében korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint tömegközlekedést használjanak a látogatók. A parkolóhelyek ingyenesek, de érkezési sorrendben tölthetőek fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük