Skip to content
Kezdőlap » Nyírádi horgásztó

Nyírádi horgásztó

Nyírádi horgásztó

A Nyírádi horgásztó egy kedvelt horgászparadicsom, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Ez a gyönyörű tó a zöldellő táj ölelésében, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, így ideális helyszín a pihenésre és a horgászatra egyaránt. A tó vize tiszta és gazdag halállományban, amely lehetővé teszi a sikeres horgászatot. A part menti területek jól karbantartottak, így a horgászok kényelmesen helyezkedhetnek el. A Nyírádi horgásztó különleges atmoszférája minden látogató számára felejthetetlen élményt nyújt. A tó környékén számos piknikezőhely is található, ahol a családok élvezhetik a természet közelségét, miközben a horgászok a tóban gazdag zsákmányra tehetnek szert. A tóban többféle halfajta él, így a horgászok különböző módszerekkel próbálkozhatnak. A Nyírádi horgásztó nem csak a tapasztalt horgászoknak, hanem a kezdőknek és a gyerekeknek is kiváló választás, mivel a tóban való horgászat egyszerű, mégis kihívást jelentő élményt nyújt. A tó közelében található parkoló lehetővé teszi a könnyű hozzáférést, így a horgászok kényelmesen érkezhetnek és távozhatnak. A Nyírádi horgásztó tehát tökéletes helyszín egy nyugodt, természetközeli horgászat eléréséhez.

A tó jellemzői

A Nyírádi horgásztó jellemzői közé tartozik a tiszta, átlátszó víz, a változatos és gazdag halállomány, valamint a környező természetes szépség. A tó területe elegendően nagy ahhoz, hogy a horgászok ne zavarják egymást, miközben elegendő helyet biztosít a csendes és nyugodt horgászathoz.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Nyírádi horgásztó használatával kapcsolatos szabályok betartása minden látogató számára kötelező. Ezek közé tartozik a catch and release módszer alkalmazása bizonyos halfajták esetében, a horgászat csak a kijelölt területeken engedélyezett, valamint az éjszakai horgászat külön engedélyhez kötött. A részletes szabályzat a tó bejáratánál olvasható.

Szolgáltatások

  • Piknikezőhelyek
  • Parkoló
  • Büfé
  • WC
  • Horgászbolt

Jegyárak

A Nyírádi horgásztó aktuális jegyárai a horgászat típusától és időtartamától függően változnak. A napijegyek általában kedvező áron érhetőek el, míg a hosszabb időszakra szóló engedélyek ára magasabb. A pontos árakért és a kedvezményekért érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjével kapcsolatba lépni.

Megközelítés és parkolás

A Nyírádi horgásztó könnyen megközelíthető autóval a közeli főutakról. A tóhoz vezető út jól ki van táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó mellett ingyenes parkoló található, amely elegendő helyet biztosít a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük