Skip to content
Kezdőlap » Nyerő Horgászklub

Nyerő Horgászklub

Nyerő Horgászklub

Leírás

A Nyerő Horgászklub egy kiváló horgászparadicsom, amelyet kifejezetten azok számára alakítottak ki, akik szeretik a természet közelségét és a csendes, nyugodt környezetet. Ez a gyönyörű helyszín tökéletes választás mindazok számára, akik el szeretnének menekülni a város zajától, és egy kellemes napot szeretnének horgászással tölteni. A klub területe jól karbantartott, a tó tiszta vizű, ami ideális környezetet biztosít a halak számára, így garantálva a horgászok számára a sikeres fogásokat. A klub egész évben nyitva tart, lehetőséget biztosítva a tagoknak, hogy a négy évszak bármelyikében élvezhessék a horgászat örömeit. A Nyerő Horgászklubban a család minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tevékenységet, legyen szó akár pihenésről, akár aktív kikapcsolódásról. A klub különös figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fenntartható horgászatra, így biztosítva, hogy a tó ökoszisztémája hosszú távon is megőrizze egyensúlyát. A Nyerő Horgászklub nem csak egy horgászhely, hanem egy közösség is, ahol a tagok megoszthatják egymással tapasztalataikat, trükkjeiket, és együtt élvezhetik a horgászat adta örömöket.

A tó jellemzői

A Nyerő Horgászklub tava egy mesterségesen létrehozott tó, amely körülbelül 5 hektár területen fekszik. A tó átlagos mélysége 2,5 méter, de vannak helyek, ahol eléri a 4 métert is, így különböző mélységű vizekben élő halak is otthonra lelhetnek itt. A tó partja füvesített, helyenként fásított, ami kellemes árnyékos helyeket biztosít a horgászok számára a nyári hőségben.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Amur

Szabályok

A Nyerő Horgászklubban nagy hangsúlyt fektetünk a szabályok betartására, amelyek célja a tó ökoszisztémájának védelme és a horgászok biztonságának garantálása. A tó területén tilos a szemetelés, minden hulladékot a kijelölt helyeken kell elhelyezni. A horgászat csak érvényes horgászjeggyel lehetséges, és minden horgásznak be kell tartania a kifogható halak napi és méret szerinti korlátjait. A horgászat éjszaka is engedélyezett, de kizárólag a kijelölt területeken.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Kölcsönözhető horgászfelszerelés
  • Pihenőhelyek, grillezőhelyek
  • WC, zuhanyzó
  • Étkezési lehetőség a közelben

Jegyárak

A Nyerő Horgászklub különböző típusú horgászjegyeket kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A napijegyek ára felnőttek számára 3000 Ft, míg gyerekek és nyugdíjasok számára 1500 Ft. Van lehetőség éves tagsági díj fizetésére is, amely jelentős kedvezményeket biztosít a horgászat szerelmeseinek. Az éves tagsági díj mértéke 50 000 Ft.

Megközelítés és parkolás

A Nyerő Horgászklub könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M1-es autópályáról leágazva, a helyi útvonalakon keresztül érhető el a klub. A klubhoz tartozik egy nagy parkoló, ahol a horgászok ingyenesen parkolhatnak. Tömegközlekedéssel a közeli városból induló buszjáratokkal érhető el a klub, a buszmegálló mindössze 10 perc sétára található a bejárattól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük