Skip to content
Kezdőlap » Nagymarosi szabadstrand

Nagymarosi szabadstrand

Nagymarosi szabadstrand

Leírás

A Nagymarosi szabadstrand a Dunakanyar egyik gyöngyszeme, ahol a természet szépsége és a vízparti pihenés ötvöződik. Ez a festői helyszín Nagymaros városában található, közvetlenül a Duna partján, így kínálva páratlan panorámát a folyóra és a környező hegyekre. A strand homokos és füves területekkel rendelkezik, amelyek ideálisak napozásra és piknikezésre egyaránt. A víz minősége kiváló, így a fürdőzés mellett a vízi sportok kedvelői is megtalálják számításaikat. A strandolók kényelmét öltözőkabinok, zuhanyzók és illemhelyek szolgálják. A gyermekes családok számára játszótér áll rendelkezésre, ahol a kicsik biztonságos környezetben játszhatnak. A strand területén több helyen is találhatók grillezőhelyek, ahol a látogatók saját maguk készíthetik el az étkezésüket. A Nagymarosi szabadstrand tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt és természetközeli helyen szeretnének kikapcsolódni.

Szolgáltatások

  • Öltözőkabinok
  • Zuhanyzók és illemhelyek
  • Játszótér
  • Grillezőhelyek
  • Vízi sportok lehetősége
  • Ingyenes WiFi a terület egyes részein

Jegyárak

A Nagymarosi szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand egész évben látogatható, de a legideálisabb időszak májustól szeptemberig terjed, amikor a nyitvatartási idő napkeltétől napnyugtáig tart.

Kapcsolat

Email: info@nagymarosstrand.hu
Telefon: +36 20 123 4567

Megközelítés

A Nagymarosi szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M2-es autóúton keresztül, Nagymaros központjában található leágazást követve érhető el. Tömegközlekedéssel a Budapest-Nagymaros vonatjáratokkal, majd a Nagymaros vasútállomásról gyalogosan vagy helyi buszokkal.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára, de a helyek száma korlátozott. Érkezés a nyári csúcsidőszakban korán ajánlott, hogy biztosan legyen hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük