Skip to content
Kezdőlap » Nagykálló napijegyes (Kis) horgásztó

Nagykálló napijegyes (Kis) horgásztó

Nagykálló napijegyes (Kis) horgásztó

A Nagykállói napijegyes (Kis) horgásztó egy kedvelt horgászparadicsom, amely a természet szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást. A tó környezete békés és nyugodt, ideális helyszín a mindennapok stresszének elengedésére. A vízparton töltött idő nem csak a horgászat szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményeket, hanem a természetjáróknak is. A tó körül kialakított sétányok és pihenőhelyek lehetővé teszik, hogy a horgászat mellett a család többi tagja is kellemesen tölthesse az időt. A tó vizének tisztasága és az itt élő halállomány gazdagsága vonzza a horgászokat. A tóparton rendszeresen karbantartott tisztaság és a környezetvédelmi előírások szigorú betartása biztosítja, hogy a látogatók a természet szépségét zavartalanul élvezhessék. A horgászat mellett a tó környéke számos egyéb szabadidős tevékenységre is lehetőséget nyújt, így a horgászaton kívül sem fog unatkozni. A tóhoz való könnyű hozzáférés és a kényelmes parkolási lehetőségek mindenki számára egyszerűvé teszik a látogatást.

A tó jellemzői

A Nagykállói (Kis) horgásztó egy mesterségesen létrehozott víztározó, amely kiváló feltételeket biztosít a horgászat szerelmeseinek. A tó területe megfelelően nagy ahhoz, hogy a horgászok kényelmesen elférjenek, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy barátságos és családias hangulatot árasztson. A víz minősége és a halállomány rendszeres ellenőrzése garantálja a jó horgászélményt.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A tó területén a horgászat csak napijeggyel lehetséges. A horgászat során be kell tartani a környezetvédelmi előírásokat és a tóra vonatkozó speciális szabályokat. Minden horgásznak rendelkeznie kell érvényes horgászengedéllyel. A tóban tilos a fürdés és a vízi járművek használata. A halakat kíméletesen kell kezelni, és a méret- és fogási korlátozásokat mindig be kell tartani.

Szolgáltatások

  • Parkoló
  • Pihenőhelyek
  • Sétányok
  • WC

Jegyárak

A napijegyek ára változó, érdemes előre tájékozódni a legfrissebb árakról a horgásztó hivatalos weboldalán vagy közvetlenül a helyszínen.

Megközelítés és parkolás

A Nagykállói (Kis) horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük