Skip to content
Kezdőlap » Nagycsepelyi horgásztó

Nagycsepelyi horgásztó

Nagycsepelyi horgásztó

A Nagycsepelyi horgásztó egy kedvelt célpontja a horgászat szerelmeseinek, akik a természet csendjét és nyugalmát keresik. Ez a gyönyörű tó a vidéki táj szívében helyezkedik el, távol a város zajától, így ideális helyszín a pihenésre és a horgászatra egyaránt. A tó környezete gondosan karbantartott, a part menti növényzet változatos, így nem csak a horgászok, hanem a természetbarátok számára is élvezetes. A víz tisztasága és az állomány gazdagsága miatt a tó híres a helyi horgászközösség körében. A tó partján több kényelmes horgászhelyet is kialakítottak, hogy a horgászat mindenki számára kényelmes és élvezetes legyen. A tóban töltött idő nem csak a horgászatról szól, hanem lehetőséget biztosít a mindennapi stressz levezetésére is. A Nagycsepelyi horgásztó egész évben nyitva tart, így a horgászat szerelmesei bármikor élvezhetik a tó adta lehetőségeket.

A tó jellemzői

A Nagycsepelyi horgásztó területe több hektárt foglal magába, mélysége változó, ami tökéletes élőhelyet biztosít a különböző halfajták számára. A tó vizét rendszeresen ellenőrzik, hogy a vízminőség megfelelő maradjon a horgászat és a halak számára egyaránt. A part menti területek jól karbantartottak, így a horgászok kényelmesen telepedhetnek le. A tó körül több pihenőhely is található, ahol a horgászok megpihenhetnek, és élvezhetik a természet szépségét.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Nagycsepelyi horgásztó használatával kapcsolatos szabályokat minden horgásznak tiszteletben kell tartania. Ezek közé tartozik a catch and release elv követése bizonyos halfajták esetében, a maximális napi fogási kvóta betartása, valamint a tó és környezetének tisztán tartása. Tilos az alkoholfogyasztás és a hangos zene, hogy a tó minden látogatója számára kellemes maradjon a környezet.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Kölcsönözhető horgászfelszerelés
  • Pihenőhelyek, tűzrakóhely
  • WC és mosdó

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében. Napjegyek és éves bérletek egyaránt kaphatók, melyek ára a horgászni kívánt időtartam és a horgászat típusától függően alakul. További információkért és az aktuális árakért kérjük, látogasson el a tó hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön a helyszínen.

Megközelítés és parkolás

A Nagycsepelyi horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól ki vannak jelölve, így az odatalálás nem okozhat gondot. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóterület nagy, így még a csúcsidőszakokban is található szabad hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük