Skip to content
Kezdőlap » Kisköre Strand

Kisköre Strand

Kisköre Strand

Leírás

A Kisköre Strand a Tisza-tó egyik gyöngyszeme, mely kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A strand területén tiszta, jól karbantartott homokos és füves partszakaszok váltakoznak, így a napozni vágyók mellett a sportolni vágyók is megtalálják a számításaikat. A víz minősége kiváló, a sekély partszakaszok miatt különösen kedvelt a családok körében. A strand területén több játszótér is található, amelyek a kisebbek szórakoztatását szolgálják. A sportolni vágyók számára strandröplabda-pálya, futballpálya és asztalitenisz asztalok állnak rendelkezésre. A kényelemről öltözőkabinok, zuhanyzók és WC-k gondoskodnak. A strand területén büfék és éttermek kínálják a finomabbnál finomabb ételeket és italokat, így a nap folyamán senki sem marad éhes vagy szomjas. A Kisköre Strand tökéletes helyszín a nyári napok élvezetére, legyen szó pihenésről, sportolásról vagy éppen vízi kalandokról.

Szolgáltatások

  • Strandröplabda-pálya
  • Futballpálya
  • Asztalitenisz asztalok
  • Játszóterek
  • Öltözőkabinok, zuhanyzók, WC-k
  • Büfék és éttermek
  • Strandfelszerelés bérlési lehetőség

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében. A legfrissebb információkért és a kedvezményes jegyekért kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön a kapcsolatoknál megadott elérhetőségeken.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális. Általában májustól szeptemberig tart nyitva, naponta 8:00-tól 19:00-ig. A pontos nyitvatartási időkért kérjük, tájékozódjon a strand hivatalos weboldalán vagy a kapcsolatoknál megadott elérhetőségeken.

Kapcsolat

Email: info@kiskorestrand.hu
Telefon: +36 30 123 4567
Weboldal: www.kiskorestrand.hu

Megközelítés

A Kisköre Strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M3-as autópályáról kell lekanyarodni, és a táblák segítenek elnavigálni a strandig. Tömegközlekedéssel a legközelebbi nagyvárosból, Egerből indulnak rendszeresen buszjáratok, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg.

Parkolás

A strand területén ingyenes parkolási lehetőség biztosított a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes időben érkezni, hogy biztosan legyen hely. A strand közvetlen környezetében további fizetős parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük