Skip to content
Kezdőlap » Kiserdei viztározó

Kiserdei viztározó

Kiserdei viztározó

A Kiserdei viztározó egy népszerű horgászparadicsom, amelyet a természet és a nyugalom szerelmesei egyaránt kedvelnek. Ez a gyönyörű víztározó egy festői környezetben helyezkedik el, ahol a horgászat mellett a természet szépségében is gyönyörködhetünk. A tó kiválóan alkalmas mind a pihenésre, mind pedig a horgászat szerelmeseinek. A viztározóban töltött idő nem csak a horgászat szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást, hanem a családoknak is ideális helyszínt biztosít a közös időtöltésre. A tó partján található piknikező helyek, tűzrakó helyek és játszótér is, így a horgászat mellett más szabadidős tevékenységek is várják a látogatókat. A Kiserdei viztározó vize tiszta és gazdag halállományban, így a horgászok számára kiváló fogásokat ígér. A tó környezetében található sétányok és pihenőhelyek tökéletesek a természetjárók számára is. A viztározó fenntartása és a horgászrend fenntartása érdekében számos szabályt kell betartani, amelyek célja a természetes élőhely megóvása és a horgászélmény fenntartása. A Kiserdei viztározó egész évben látogatható, így a horgászszezon függetlenül bármikor élvezhetjük a tó adta lehetőségeket. A viztározóhoz könnyen hozzáférhetünk, és a közelben ingyenes parkolási lehetőség is biztosított.

A tó jellemzői

A Kiserdei viztározó területe több hektárt foglal magába, amelynek köszönhetően kiválóan alkalmas nagyobb horgászversenyek és rendezvények lebonyolítására is. A tó mélysége változó, ami lehetővé teszi többféle horgászati módszer alkalmazását is. A tó vize rendkívül tiszta, ami hozzájárul a halak jó kondíciójához és sokszínűségéhez.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Kiserdei viztározóban horgászni csak érvényes horgászjeggyel lehet. A tó területén tilos a szemetelés, a tűzgyújtás kijelölt helyeken kívül, és minden horgásznak tiszteletben kell tartania a környezetvédelmi előírásokat. A fogási kvóta és a horgászható időszakok betartása kötelező minden látogató számára.

Szolgáltatások

  • Piknikező helyek
  • Tűzrakó helyek
  • Játszótér
  • Ingyenes parkolás
  • Büfé

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezontól és a horgászjegy típusától függően. Részletes információért és az aktuális jegyárakért kérjük, látogasson el a Kiserdei viztározó hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön a helyszínen.

Megközelítés és parkolás

A Kiserdei viztározó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel is. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a navigáció egyszerű. A tó közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük