Skip to content
Kezdőlap » Kertalja Horgásztó

Kertalja Horgásztó

Kertalja Horgásztó

A Kertalja Horgásztó egy kedvelt horgászparadicsom, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Felejthetetlen élményt kínál a természet szerelmeseinek, valamint a horgászat rajongóinak egyaránt. A tó festői környezetben, csendes, nyugodt helyen található, távol a város zajától, így garantált a pihentető környezet. A víz tisztasága és a környezet gondozottsága kiemelkedő, ami hozzájárul a horgászat élményének fokozásához. A tó partján kialakított pihenőhelyek, valamint a rendelkezésre álló szolgáltatások még komfortosabbá teszik az itt töltött időt. A Kertalja Horgásztóban a horgászok számos halfajtával találkozhatnak, így mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb zsákmányt. A tó rendszeres telepítéssel biztosítja a jó fogási esélyeket, így a horgászat mindig sikeres és élvezetes lehet. A tó környéke kiválóan alkalmas sétákra és a természet megfigyelésére is, így a nem horgászó családtagok is jól érezhetik magukat. A Kertalja Horgásztó igazi közösségi helyszín, ahol a horgászok megoszthatják egymással tapasztalataikat, és új barátságokat köthetnek.

A tó jellemzői

A Kertalja Horgásztó területe több hektárt foglal el, mélysége változó, ami különböző horgásztechnikák gyakorlását teszi lehetővé. A tóban lévő víz minősége kiváló, rendszeresen ellenőrzik, így a halak egészségesek és életerősek. A part menti területek jól karbantartottak, könnyen hozzáférhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális horgászhelyet.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Kertalja Horgásztó használatával kapcsolatos szabályok betartása minden horgász számára kötelező. Ezek közé tartozik a kifogott halak méret- és mennyiségi korlátozása, valamint a horgászat során használt eszközök és módszerek előírásainak betartása. A tó területén tilos a szemetelés, és minden horgásznak gondoskodnia kell a saját hulladékának elszállításáról. A tó éjszakai horgászatát külön engedélyezni kell.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Étkezési lehetőség a tó közelében
  • Pihenőhelyek, padok és asztalok a parton
  • WC-k és mosdók

Jegyárak

A Kertalja Horgásztó aktuális jegyárait és a különböző engedélyek díjait a tó hivatalos weboldalán vagy a helyszínen, a bejáratnál található információs táblán lehet megtekinteni. Kedvezményes árak érvényesek gyerekek, nyugdíjasok és csoportok számára.

Megközelítés és parkolás

A Kertalja Horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így az odatalálás nem okozhat gondot. A tó mellett ingyenes parkoló található, amely elegendő helyet biztosít a látogatók számára. A tömegközlekedést preferáló horgászok számára a legközelebbi buszmegálló pár perc sétára található a tótól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük