Skip to content
Kezdőlap » Káptalanfüredi nagy strand

Káptalanfüredi nagy strand

Káptalanfüredi nagy strand

Leírás

A Káptalanfüredi nagy strand a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mely Káptalanfüreden található, lenyűgöző természeti környezetben. A strand hosszú, homokos partja és kristálytiszta vize ideális választás a pihenésre és a vízi sportok szerelmeseinek egyaránt. A területen számos zöld terület biztosít árnyékot a forró nyári napokon, ahol a látogatók piknikezhetnek vagy egyszerűen csak élvezhetik a természet nyugalmát. A strand területén több játszótér is található, így a családok kisgyermekei is jól érezhetik magukat. A strand büszkélkedhet modern öltözőkkel, zuhanyzókkal és WC-kkel, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják. A víz minősége rendszeresen ellenőrzött, így garantáltan tiszta és biztonságos a fürdőzés. A strand számos vízi sportolási lehetőséget kínál, köztük vízisí, wakeboard és vízibicikli kölcsönzést. A naplementék itt különösen gyönyörűek, így a strand tökéletes helyszín a kikapcsolódásra és a természet szépségének élvezetére.

Szolgáltatások

  • Vízisport-eszközök kölcsönzése (vízisí, wakeboard, vízibicikli)
  • Modern öltözők, zuhanyzók és WC-k
  • Játszóterek
  • Piknikező helyek
  • Éttermek és büfék a közelben

Jegyárak

A strand belépőjegy árai változhatnak a szezon függvényében. Aktuális információkért és árakért kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára vagy lépjen kapcsolatba a strand ügyfélszolgálatával.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális, általában májustól szeptemberig tart nyitva minden nap 08:00-tól 20:00-ig. A pontos nyitvatartási időkért kérjük, ellenőrizze a strand hivatalos weboldalát vagy érdeklődjön a kapcsolatfelvételi pontokon.

Kapcsolat

A legfrissebb információkért és érdeklődés esetén kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára vagy vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

  • Email: info@kaptalanfuredistrand.hu
  • Telefon: +36 30 123 4567

Megközelítés

A Káptalanfüredi nagy strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezőknek a Balaton felőli főútvonalakról kell lekanyarodniuk Káptalanfüred irányába. Tömegközlekedéssel érkezők a balatoni vasútvonalakat használhatják, Káptalanfüred vasútállomásától a strand gyalogosan is könnyen elérhető.

Parkolás

A strand közelében több fizetős parkoló is található, ahol a látogatók kényelmesen parkolhatnak. A parkolási díjak és a parkolóhelyek száma szezonálisan változhat, így javasoljuk, hogy érkezés előtt tájékozódjon a rendelkezésre álló parkolási lehetőségekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük