Skip to content
Kezdőlap » Káptalanfüredi kis strand

Káptalanfüredi kis strand

Káptalanfüredi kis strand

Leírás

A Káptalanfüredi kis strand a Balaton északi partján, a festői szépségű Káptalanfüreden található. Ez a helyszín ideális választás azok számára, akik egy nyugodt, családias hangulatú strandot keresnek. A strand területe viszonylag kicsi, de így is bőven kínál lehetőségeket a pihenésre és a vízi sportokra egyaránt. A lassan mélyülő, homokos part különösen kedvelt a kisgyermekes családok körében. A strand területén több zöld terület is található, ahol piknikezni vagy egyszerűen csak élvezni lehet a természet közelségét. A víz minősége kiváló, rendszeresen ellenőrzik, így garantált a tiszta és biztonságos fürdőzés. A strandolók kényelmét öltözőkabinok, zuhanyzók és WC-k is szolgálják. A kisebbek számára játszótér is rendelkezésre áll, ahol biztonságos környezetben játszhatnak. A strand közelében található sétányon kellemes sétákat tehetünk, ahol a Balaton gyönyörű panorámája tárul elénk. A Káptalanfüredi kis strand tehát tökéletes választás azoknak, akik egy csendes, családbarát helyen szeretnének kikapcsolódni a Balaton partján.

Szolgáltatások

  • Öltözőkabinok
  • Zuhanyzók és WC-k
  • Játszótér
  • Piknik területek
  • Vízi sportok lehetősége
  • Strand büfék

Jegyárak

A strand belépőjegy árai változhatnak a szezon függvényében. Általában felnőtteknek 800 Ft, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 500 Ft a belépődíj. Családi jegyek és kedvezményes csoportos belépők is kaphatók.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális. Általában június elejétől szeptember végéig tart nyitva, minden nap 8:00-tól 19:00-ig.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: info@kaptalanfuredistrand.hu
Weboldal: www.kaptalanfuredistrand.hu

Megközelítés

A Káptalanfüredi kis strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval a 71-es főúton haladva a Balaton északi partján található. Tömegközlekedéssel a Balatonfüredi vasútállomásról helyi buszokkal érhető el a strand.

Parkolás

A strand közelében ingyenes és fizetős parkolóhelyek is találhatók. A nyári csúcsszezonban érdemes időben érkezni, hogy biztosan találjon parkolóhelyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük