Skip to content
Kezdőlap » Itató szabadstrand

Itató szabadstrand

Itató szabadstrand

Leírás

Az Itató szabadstrand egy kedvelt pihenőhely, amely a természet szerelmeseinek nyújt tökéletes kikapcsolódást. Ez a gyönyörű strand a város zajától távol, mégis könnyen megközelíthető helyen található, így ideális választás mindazok számára, akik egy kis nyugalomra vágynak. A tiszta és átlátszó víz, valamint a jól karbantartott part garantálja a kellemes időtöltést. A strand területén több helyen találhatók piknikezőhelyek, ahol a látogatók élvezhetik a természet közelségét. Az Itató szabadstrand különlegessége, hogy itt a belépés díjtalan, így mindenki számára elérhető. A strand környezettudatos szemléletmódja is kiemelendő, hiszen számos kezdeményezést indítottak a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében. A látogatók számára rendelkezésre állnak zuhanyzók, öltözőkabinok, valamint WC-k, így a komfortérzet is biztosított. A strand szomszédságában található erdők és zöld területek kiválóan alkalmasak sétákra és túrázásra is. Az Itató szabadstrand tehát tökéletes helyszín a pihenésre, a kikapcsolódásra és a természetben való feltöltődésre.

Szolgáltatások

  • Zuhanyzók
  • Öltözőkabinok
  • WC-k
  • Piknikezőhelyek
  • Környezetvédelmi kezdeményezések

Jegyárak

Az Itató szabadstrandra a belépés mindenki számára ingyenes.

Nyitvatartás

A strand egész évben látogatható, nyitvatartási időszakok és órák az évszaktól függően változhatnak. A pontos nyitvatartási időről és az esetleges változásokról érdemes a strand hivatalos weboldalán vagy közösségi média oldalain tájékozódni.

Kapcsolat

A legfrissebb információkért és érdeklődés esetén látogasson el a strand hivatalos weboldalára, vagy kövessen minket a közösségi médiában. E-mail címünk: info@itatoszabadstrand.hu

Megközelítés

Az Itató szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. Autóval érkezőknek a közeli főutakról kell lekanyarodniuk, a pontos útvonalért érdemes a GPS-t vagy térképes alkalmazásokat használni. Tömegközlekedéssel érkezők számára több buszjárat is elérhető, amelyek a közeli megállókban állnak meg.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, így csúcsidőben érdemes időben érkezni a helyszínre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük