Skip to content
Kezdőlap » Huszka utcai szabadstrand

Huszka utcai szabadstrand

Huszka utcai szabadstrand

Leírás

A Huszka utcai szabadstrand egy kedvelt nyári pihenőhely, amely a város szívében, könnyen megközelíthető helyen található. Ez a strand tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis időt a szabadban tölteni, anélkül, hogy messzire kellene utazniuk. A strand homokos partja és tiszta vizű tava ideális környezetet biztosít a fürdőzéshez, napozáshoz és a vízi sportokhoz egyaránt. A Huszka utcai szabadstrand környezettudatos üzemeltetése és a természetes növényzet megőrzése kiemelt figyelmet kap, így a látogatók nem csak a vízparti örömökkel, hanem egy gyönyörű természeti környezettel is találkozhatnak. A strand területén több pihenőhely, napernyő és nyugágy is rendelkezésre áll, hogy a látogatók kényelmesen élvezhessék a napfényt. A gyerekek számára játszótér és vízi játékok biztosítanak szórakozást. A strand területén rendszeresen szerveznek különféle programokat, mint például strandröplabda-tornákat és vízi aerobikot, így garantált a jó hangulat. A biztonságról vízimentők gondoskodnak a nyitvatartási idő alatt. A Huszka utcai szabadstrand tehát minden korosztály számára kínál kellemes kikapcsolódást a nyári hónapokban.

Szolgáltatások

  • Vízimentő szolgálat
  • Nyugágyak és napernyők bérlése
  • Öltözők és zuhanyzók
  • Strandröplabda pálya
  • Gyermekjátszótér
  • Vízi játékok
  • Büfék és étkezési lehetőségek

Jegyárak

A Huszka utcai szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig. Naponta 08:00-tól 20:00-ig van nyitva, de az időjárástól és a naplementétől függően változhatnak az időpontok.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: info@huszkautcaiszabadstrand.hu
Weboldal: www.huszkautcaiszabadstrand.hu

Megközelítés

A Huszka utcai szabadstrand tömegközlekedéssel és személyes gépjárművel is könnyen megközelíthető. A legközelebbi buszmegálló a „Strand” megálló, ahonnan mindössze néhány perc séta a strand bejárata.

Parkolás

A strand közelében korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, így javasolt a tömegközlekedés használata. A parkolás ingyenes, de érkezési sorrendben történik a helyfoglalás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük