Skip to content
Kezdőlap » Húskombinát H.E. tava

Húskombinát H.E. tava

Húskombinát H.E. tava

A Húskombinát H.E. tava egy népszerű horgásztó, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A tó környezete békés és nyugodt, ideális helyszín a mindennapok stresszének elengedésére. A víz tisztasága és a környezet gondozottsága kiemelkedő, ami hozzájárul a horgászélmény minőségéhez. A tó partján több helyen kiépített stégek és horgászhelyek találhatók, amelyek kényelmes és biztonságos horgászatot tesznek lehetővé. A Húskombinát H.E. tava területén többféle halfajta is megtalálható, így a horgászok széles választékban próbálhatják ki tudásukat és szerencséjüket. A tó környékén a természetes élőhely megőrzése érdekében számos környezetvédelmi intézkedés van érvényben. A horgászat mellett a tó környéke alkalmas sétákra, piknikezésre és egyéb szabadidős tevékenységekre is. A tó gazdag növény- és állatvilággal büszkélkedhet, amely még vonzóbbá teszi a helyszínt a természetjárók számára. A Húskombinát H.E. tava egy olyan hely, ahol a horgászok és a természetbarátok egyaránt megtalálják a számításaikat.

A tó jellemzői

A Húskombinát H.E. tava kiterjedése és mélysége ideális a különböző horgásztechnikák gyakorlására. A tó vizének minősége és a part menti növényzet gondozása kiemelkedő, ami hozzájárul az itt élő halak egészségéhez és sokszínűségéhez.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A tó területén érvényes horgászszabályok betartása kötelező minden látogató számára. A horgászat csak érvényes horgászjeggyel lehetséges. A tóban tilos az éjszakai horgászat. A kifogott halakból naponta csak meghatározott mennyiség és méret vihető haza. A tó és környékének tisztaságának megőrzése érdekében minden hulladékot el kell szállítani.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Kiépített stégek és horgászhelyek
  • Piknikező helyek
  • WC és mosdó

Jegyárak

A napijegyek és éves bérletek árai változóak, az aktuális árakért és kedvezményekért érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjével kapcsolatba lépni.

Megközelítés és parkolás

A Húskombinát H.E. tava könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így az odatalálás nem okozhat problémát. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük