Skip to content
Kezdőlap » Hétholdas horgásztó

Hétholdas horgásztó

Hétholdas horgásztó

A Hétholdas horgásztó egy festői szépségű vízterület, mely a horgászat szerelmeseinek kínál kikapcsolódást és pihenést egyaránt. Ez a csodálatos hely ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy kis nyugalmat találni a természet lágy ölén, miközben hódolnak szenvedélyüknek. A tó környezete békés, csendes, tökéletes helyszín a mindennapok stresszének elengedésére. A víz tiszta, átlátszó, így nem csak a horgászat, de a természet szépségének élvezete is garantált. A tó partján kialakított pihenőhelyek, tűzrakó helyek teszik lehetővé a hosszabb időtartamú tartózkodást is. Nem ritka látvány a tó környékén a vadon élő állatok, madarak megfigyelése, mely további élményt nyújt a horgászat mellett. A Hétholdas horgásztó különlegessége, hogy évszaktól függetlenül kínál fogási lehetőségeket, így a horgászat szerelmesei egész évben élvezhetik a vízparti életet. A tóban gazdag halállomány található, így a sikeres fogások is gyakoriak. A helyszín könnyen megközelíthető, így nem csak a helyi lakosok, de távolabbról érkező vendégek számára is ideális választás. A Hétholdas horgásztó tehát tökéletes hely a pihenésre, a természet és a horgászat szeretetének ötvözésére.

A tó jellemzői

A Hétholdas horgásztó területe megközelítőleg 7 hold, ahogy neve is sugallja. A víz mélysége változó, átlagosan 2-3 méter között mozog, biztosítva ezzel a különböző halfajták megfelelő élőhelyét. A tó partja füvesített, helyenként fásított, így többféle horgászmódszer alkalmazását is lehetővé teszi.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Amur

Szabályok

A Hétholdas horgásztónál érvényben lévő szabályok betartása minden horgász számára kötelező. Ezek közé tartozik a catch and release elv alkalmazása bizonyos halfajták esetében, a maximálisan kifogható halak számának korlátozása, valamint a horgászat során használható eszközök és módszerek meghatározása. A részletes szabályzat a helyszínen elérhető.

Szolgáltatások

  • Pihenőhelyek
  • Tűzrakó helyek
  • WC
  • Parkoló

Jegyárak

A Hétholdas horgásztó aktuális jegyárai a napijegyek esetében felnőtteknek 2500 Ft, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1500 Ft. További információk és kedvezmények a csoportos látogatások vagy hosszabb időtartamú jegyek esetében a horgásztó üzemeltetőjénél érhetők el.

Megközelítés és parkolás

A Hétholdas horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkező vendégek számára tágas, ingyenes parkoló áll rendelkezésre a tó közvetlen közelében. Tömegközlekedéssel érkezők a közeli buszmegállóból rövid sétával érhetik el a tó bejáratát. A pontos útvonal és tömegközlekedési kapcsolatok az aktuális menetrendek alapján érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük