Skip to content
Kezdőlap » Hatvani Görbeéri-tó, A-Beton tó

Hatvani Görbeéri-tó, A-Beton tó

# Hatvani Görbeéri-tó, A-Beton tó

## Leírás

A Hatvani Görbeéri-tó, közismertebb nevén az A-Beton tó, egy festői szépségű horgászparadicsom, mely Hatvan városától nem messze, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el. Ez a mesterségesen létrehozott tó kiváló menedéket nyújt a horgászat szerelmeseinek, ahol a nyüzsgő városi élet zajától távol, nyugalomban élvezhetik kedvenc időtöltésüket. A tó területe több hektárt foglal magába, így bőven van hely a csendes magányra vágyóknak is. A víz tisztasága és a környezet gondozottsága kiemelkedő, ami hozzájárul a horgászélmény minőségéhez. A tó partján több helyen kiépített stégek és horgászhelyek találhatók, amelyek kényelmes és biztonságos horgászatot tesznek lehetővé. A Görbeéri-tó nem csak a horgászat miatt népszerű; a természet szerelmesei is gyakran keresik fel, hogy élvezzék a vízpart nyugalmát és a környező táj szépségét. A tó környékén található sétányok és pihenőhelyek ideálisak a természetjárók számára is. A horgászszezonban a tó mellett különféle rendezvények, versenyek is színesítik a programkínálatot, amelyek még vonzóbbá teszik a helyet a horgászok számára.

## A tó jellemzői

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Amur

Szabályok

A Hatvani Görbeéri-tónál érvényes szabályok között szerepel, hogy minden horgásznak érvényes horgászengedéllyel kell rendelkeznie. A fogott halakból naponta maximum 3 darab vihető haza, továbbá a tóból kifogott nagyobb példányokat, mint például a harcsák, kötelező visszaengedni. Éjszakai horgászat csak külön engedéllyel lehetséges. A tó területén tilos a szemetelés, minden horgásznak gondoskodnia kell a saját hulladékának összegyűjtéséről és elszállításáról.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt a helyszínen
  • Stégek és horgászhelyek kiépítése
  • Pihenőhelyek, sütögető helyek
  • WC-k és mosdók

Jegyárak

A napijegy ára felnőtteknek 2500 HUF, míg gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1500 HUF. Éves bérlet is kapható, melynek ára 40000 HUF felnőtteknek, és 25000 HUF gyerekeknek és nyugdíjasoknak. Csoportos kedvezmények és éjszakai horgászat engedély árai külön érdeklődésre elérhetőek.

Megközelítés és parkolás

A Hatvani Görbeéri-tó autóval könnyen megközelíthető, közvetlenül Hatvan városától délre található. A tóhoz vezető út jól ki van táblázva, így az odatalálás nem okozhat gondot. A tó mellett ingyenes parkoló található, amely elegendő helyet biztosít a látogatók számára. Tömegközlekedéssel érkezők számára a hatvani vasútállomásról induló helyi buszjáratok kínálnak megoldást, melyek közvetlenül a tó közelében állnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük