Skip to content
Kezdőlap » Gyomai szabadstrand

Gyomai szabadstrand

Gyomai szabadstrand

Leírás

A Gyomai szabadstrand egy kedvelt pihenőhely, amely a természet lágy ölén, festői környezetben helyezkedik el. Ez a strand tökéletes választás azok számára, akik el szeretnének menekülni a város zajától, és egy nyugodt, természetközeli helyen szeretnének feltöltődni. A strandot körülvevő növényzet és a tiszta, friss levegő garantálja a pihentető kikapcsolódást. A víz minősége kiváló, rendszeres ellenőrzések biztosítják a fürdőzés biztonságát. A strand területén több helyen találhatóak piknikezőhelyek, ahol a látogatók élvezhetik a saját hozott ételeiket a szabadban. A gyerekek számára játszótér is rendelkezésre áll, így a családok számára ideális kirándulóhely. A strandolók kényelmét öltözőkabinok és zuhanyzók is szolgálják. A sportolni vágyók számára röplabda és strandfoci pályák állnak rendelkezésre. A Gyomai szabadstrand tehát minden korosztály számára kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget a természet lágy ölén.

Szolgáltatások

  • Piknikezőhelyek
  • Játszótér
  • Öltözőkabinok és zuhanyzók
  • Röplabda és strandfoci pályák
  • Rendszeres vízminőség-ellenőrzés

Jegyárak

A Gyomai szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand a hét minden napján nyitva tart, a nyári szezonban (június 1-től augusztus 31-ig) reggel 8 órától este 8 óráig.

Kapcsolat

Email: info@gyomaiszabadstrand.hu
Telefon: +36 30 123 4567

Megközelítés

A Gyomai szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A legközelebbi városból induló buszjáratok rendszeresen közlekednek a strand közelébe, ahonnan egy rövid sétával érhető el a bejárat.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért érdemes időben érkezni a nyári csúcsidőszakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük