Skip to content
Kezdőlap » Gávavencsellői Kacsató

Gávavencsellői Kacsató

Gávavencsellői Kacsató

A Gávavencsellői Kacsató egy népszerű horgásztó, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A tó festői környezetben, Gávavencsellő közelében található, így könnyen elérhető azok számára, akik a város zajától távol, nyugodt környezetben szeretnének horgászni. A tó területe változatos élővilágot kínál, így a horgászok számos halfajtával találkozhatnak itt. A víz tisztasága és a környezet ápolt volta miatt a tó kiválóan alkalmas családi kirándulásokra is. A Kacsató nem csak a horgászat lehetőségét biztosítja, hanem kellemes sétákra, piknikezésre is lehetőséget nyújt a part mentén. A tóparton több helyen kiépített stégek és horgászhelyek állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik annak élményét. A tóban gazdag halállomány található, így a horgászsiker szinte garantált. A tó környezetében található parkosított területek, pihenőpadok és tűzrakó helyek teszik teljessé a kikapcsolódást. A Gávavencsellői Kacsató rendszeresen karbantartott, így a látogatók mindig tiszta és rendezett környezetben horgászhatnak. A tó különleges atmoszférája minden évszakban más és más arcát mutatja, így többszöri látogatásra is ösztönöz.

A tó jellemzői

A Gávavencsellői Kacsató körülbelül 5 hektáros területen fekszik, és átlagosan 2-3 méter mély. A tó vize tiszta, amelyet rendszeres karbantartással és a természetes vízforrások által biztosított friss vízzel tartanak fenn. A tó partjai füvesek, helyenként fás területekkel, ami ideális pihenőhelyet biztosít a horgászoknak.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Amur
  • Harcsa
  • Süllő

Szabályok

A Gávavencsellői Kacsató horgászatára vonatkozóan számos szabály van érvényben, amelyeket minden látogatónak be kell tartania. Ezek közé tartozik a catch and release elve, azaz a fogott halakat élve kell visszaengedni a vízbe. Továbbá, éjszakai horgászat csak a tóvezetőség engedélyével lehetséges. Minden horgásznak rendelkeznie kell érvényes horgászjeggyel, és betartani a kijelölt horgászhelyek használatát.

Szolgáltatások

  • Parkoló
  • Piknik területek
  • Tűzrakó helyek
  • Kiépített stégek és horgászhelyek

Jegyárak

A Gávavencsellői Kacsató horgászjegy árai változóak lehetnek a szezon függvényében. A pontos árakért és a különböző jegytípusokért érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjével kapcsolatba lépni vagy a hivatalos weboldalukat felkeresni.

Megközelítés és parkolás

A Gávavencsellői Kacsató Gávavencsellő közelében található, könnyen megközelíthető autóval a főbb útvonalakról. A tóhoz vezető út jól ki van táblázva, így az odatalálás nem okozhat problémát. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük