Skip to content
Kezdőlap » Fonyód városi szabadstrand

Fonyód városi szabadstrand

Fonyód városi szabadstrand

Leírás

A Fonyód városi szabadstrand a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, ahol a természetes szépség és a kényelmes szolgáltatások tökéletes összhangban vannak. A strand hosszú, homokos partja ideális helyszín a napozáshoz és a pihenéshez, miközben a tiszta, sekély víz kiváló a családok számára is. A látogatók gyönyörködhetnek a lenyűgöző balatoni panorámában, és élvezhetik a nyugodt, barátságos hangulatot. A strand területén több helyen találhatók piknikező helyek, ahol a családok és baráti társaságok kellemesen tölthetik el az időt. A sportolni vágyók számára röplabda- és strandfoci-pályák állnak rendelkezésre. A környék gazdag növény- és állatvilággal büszkélkedhet, így a természetjárók is megtalálják a számításaikat. A strand közelében található sétányon sétálva a város történelmi és kulturális nevezetességeit is felfedezhetik a látogatók. A Fonyód városi szabadstrand egész évben nyitva áll a látogatók előtt, így bármikor lehetőség nyílik a balatoni életérzés megélésére.

Szolgáltatások

  • Öltözőkabinok
  • Zuhanyzók
  • WC-k
  • Büfék és éttermek
  • Vízibicikli és kajak kölcsönzés
  • Strandröplabda- és foci pályák
  • Játszótér a gyerekeknek
  • Ingyenes Wi-Fi

Jegyárak

A Fonyód városi szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand egész évben látogatható, de a szolgáltatások nyitvatartása szezonális. A legtöbb szolgáltatás májustól szeptemberig áll a látogatók rendelkezésére minden nap 8:00-tól 20:00-ig.

Kapcsolat

Email: info@fonyodstrand.hu
Telefon: +36 85 560 123
Weboldal: www.fonyodstrand.hu

Megközelítés

A Fonyód városi szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A vonatállomás közvetlenül a strand közelében található, így a látogatók gyorsan és kényelmesen érkezhetnek a Balaton partjára.

Parkolás

A strand közelében ingyenes és fizetős parkolóhelyek is rendelkezésre állnak. Az ingyenes parkolóhelyek száma korlátozott, ezért érdemes időben érkezni a könnyebb parkolás érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük