Skip to content
Kezdőlap » Dunakeszi szabadstrand

Dunakeszi szabadstrand

Dunakeszi szabadstrand

Leírás

A Dunakeszi szabadstrand a Duna partján található, festői környezetben, amely tökéletes helyszín a nyári napok eltöltésére. A strand területén természetes homokos part található, ami kellemes hangulatot kölcsönöz a pihenéshez. A víz minősége rendszeresen ellenőrzött, így biztonságos a fürdőzés. A strand környezetében zöld területek, fák és bokrok találhatók, amelyek árnyékot biztosítanak a forró nyári napokon. A látogatók számára különböző sportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például röplabda és strandfoci pályák. A gyerekek számára játszótér is kialakításra került, hogy a kicsik is jól érezzék magukat. A strand területén több büfé is működik, ahol frissítőket, hideg italokat és könnyű ételeket lehet vásárolni. A Dunakeszi szabadstrand ideális választás azok számára, akik egy nyugodt és kellemes helyen szeretnének kikapcsolódni a természet közelében.

Szolgáltatások

  • Vízimentő szolgálat
  • Öltözők, zuhanyzók
  • WC-k
  • Büfék
  • Játszótér
  • Röplabda és strandfoci pályák
  • Ingyenes Wi-Fi

Jegyárak

A Dunakeszi szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand a hét minden napján nyitva tart, májustól szeptemberig. Nyitvatartási idő: minden nap 08:00-tól 20:00-ig.

Kapcsolat

Email: info@dunakesziszabadstrand.hu
Telefon: +36 1 234 5678
Weboldal: www.dunakesziszabadstrand.hu

Megközelítés

A Dunakeszi szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt. Tömegközlekedéssel a legközelebbi vasútállomásról indított helyi buszjáratokkal érhető el. Személygépkocsival a fővárosból az M0-ás autóúton keresztül, majd a Dunakeszi kijáratnál kell lehajtani.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért csúcsidőben érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük