Skip to content
Kezdőlap » Diási Játékstrand

Diási Játékstrand

Diási Játékstrand

Leírás

A Diási Játékstrand Magyarország egyik legkedveltebb családi strandja, amely a Balaton déli partján, Gyenesdiáson található. A strand különlegessége, hogy a hagyományos strandolási lehetőségeken túl számos játék és szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő strand területén többek között óriáscsúszdák, ugrálóvárak és kalandpályák is várják a látogatókat. A víz szerelmesei számára különböző vízi sporteszközök is bérelhetők, így a szórakozás garantált. A strand területén több étkezési lehetőség is található, ahol a hagyományos strandételektől kezdve a helyi specialitásokig minden megtalálható. A Diási Játékstrand tökéletes választás azok számára, akik egy aktív, de pihentető napot szeretnének eltölteni a Balaton partján. A strand kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok és iskolai csoportok számára is. A biztonság garantált, hiszen a strand területén mentőszolgálat és életmentők is folyamatosan jelen vannak.

Szolgáltatások

  • Óriáscsúszdák
  • Ugrálóvárak
  • Kalandpályák
  • Vízi sporteszközök bérlése
  • Étkezési lehetőségek
  • Mentőszolgálat és életmentők
  • Öltözők, zuhanyzók
  • Ingyenes Wi-Fi

Jegyárak

A jegyárak szezononként és korosztályonként változhatnak. Aktuális információkért és árakért kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül.

Nyitvatartás

A Diási Játékstrand szezonális nyitvatartással üzemel, általában májustól szeptemberig. A pontos nyitvatartási időkért és a szezon kezdetének, valamint végének megerősítéséért kérjük, ellenőrizze a strand hivatalos weboldalát vagy érdeklődjön telefonon.

Kapcsolat

Telefonszám: [Telefonszám]
Email: [Email cím]
Hivatalos weboldal: [Weboldal címe]

Megközelítés

A Diási Játékstrand Gyenesdiáson található, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A közeli városokból rendszeresen indulnak buszok, amelyek közvetlenül a strand közelében állnak meg.

Parkolás

A strand területén külön parkoló áll a látogatók rendelkezésére, ahol díj ellenében lehet parkolni. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért érdemes időben érkezni, különösen a csúcsszezonban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük