Skip to content
Kezdőlap » Budatava strand

Budatava strand

Budatava strand

Leírás

A Budatava strand Budapest egyik kedvelt nyári kikapcsolódási helyszíne, ahol a város zajától távol, de mégis könnyen megközelíthető helyen élvezhetik a látogatók a frissítő vízparti élményeket. A strand területén több medence, köztük gyermekmedencék és sportolásra alkalmas nagymedencék is találhatóak, így minden korosztály számára kínál kellemes időtöltést. A zöldellő környezet, a gondozott park és a tiszta víz garantálja a pihentető környezetet. A strand területén különféle vendéglátóhelyek is működnek, ahol frissítő italokkal, fagylalttal és könnyű ételekkel várják a vendégeket. A Budatava strand különlegessége, hogy rendszeresen szerveznek itt különböző rendezvényeket, így a látogatók nem csak a vízparti pihenést, hanem változatos programokat is élvezhetnek. A biztonság garantált, hiszen a strand területén folyamatosan jelen vannak a mentőszolgálat munkatársai. A strand környezettudatos üzemeltetése érdekében külön figyelmet fordítanak a hulladékkezelésre és a vízminőség folyamatos ellenőrzésére. A Budatava strand ideális választás lehet azok számára, akik a nyári napokat aktívan, de mégis nyugodt környezetben szeretnék tölteni.

Szolgáltatások

  • Gyermekmedencék
  • Sportmedencék
  • Vízi csúszdák
  • Napozóágyak és napernyők bérlése
  • Vendéglátóhelyek (éttermek, büfék)
  • Rendezvények és programok
  • Mentőszolgálat
  • Öltözők, zuhanyzók

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében, valamint kedvezmények érvényesíthetők diákok, nyugdíjasok és csoportos látogatások esetén. A pontos árakért és a kedvezmények részleteiért érdemes felkeresni a strand hivatalos weboldalát vagy közvetlenül a jegypénztárat.

Nyitvatartás

A Budatava strand általában májustól szeptemberig tart nyitva, naponta 9:00-tól 19:00-ig. Az időjárástól és a szezontól függően változhatnak az nyitvatartási idők, ezért látogatás előtt ajánlott ellenőrizni a strand hivatalos weboldalán vagy telefonon érdeklődni.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 1 123 4567
Email: info@budatavastrand.hu
Weboldal: www.budatavastrand.hu

Megközelítés

A Budatava strand tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel a városközpontból indított buszokkal és villamosokkal érhető el, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg. A pontos útvonalakért és menetrendekért érdemes a Budapesti Közlekedési Központ weboldalát felkeresni.

Parkolás

A strand területén korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, így a látogatóknak érdemes időben érkezniük, hogy biztosan találjanak parkolóhelyet. A parkolás díját a strand bejáratánál, a jegypénztárnál lehet megfizetni. Alternatívaként a strand környékén található utcákban is lehetőség van parkolásra, figyelembe véve a helyi parkolási szabályokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük