Skip to content
Kezdőlap » Bresztik-holtág

Bresztik-holtág

Bresztik-holtág

A Bresztik-holtág egy népszerű horgásztó, amely a természet szerelmeseinek és a horgászat kedvelőinek egyaránt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínál. Ez a gyönyörű vízterület kiváló menedéket nyújt a mindennapok zajától, ahol a horgászat mellett a természet nyugalmában is részesülhetünk. A holtág változatos növény- és állatvilággal büszkélkedhet, amely hozzájárul a terület egyedi atmoszférájához. A víz tisztasága és a környezet gondozottsága kiemelkedő, így a horgászok mellett a természetjárók is szívesen látogatják. A Bresztik-holtág környéke tökéletes helyszín piknikezésre, sétálásra és a természet megfigyelésére is. A horgászatot kedvelők számára a tó különleges élményt nyújt, hiszen a víz alatti világ gazdagsága és a halfajok sokfélesége kihívást és izgalmat ígér. A holtág partján több helyen kialakított horgászhelyek találhatók, amelyek kényelmes és biztonságos horgászatot tesznek lehetővé. A területen a horgászok igényeit szem előtt tartva több szolgáltatás is elérhető, így a horgászat mellett más kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. A Bresztik-holtág az év minden szakában látogatható, így a horgászszezon függetlenül bármikor élvezhetjük a vízparti élményeket. A holtág és környéke a család minden tagja számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, így egy tökéletes helyszín a közös családi programokhoz.

A tó jellemzői

A Bresztik-holtág jellemzően csendes, nyugodt vízterület, amely ideális feltételeket biztosít a horgászat szerelmeseinek. A tó területe és mélysége változatos, így különböző horgásztechnikák alkalmazására is lehetőség nyílik. A víz minősége kiváló, ami a halállomány egészségét és gazdagságát is tükrözi.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Süllő
  • Harcsa
  • Amur

Szabályok

A Bresztik-holtágon a horgászat során be kell tartani a helyi horgászrendet, amely magában foglalja a napi fogási kvótákat, a megengedett horgászeszközök típusait és a horgászat időtartamára vonatkozó szabályokat. Fontos, hogy minden horgász rendelkezzen érvényes horgászjeggyel, és tiszteletben tartsa a természetvédelmi előírásokat.

Szolgáltatások

  • Horgászbolt
  • Piknik terület
  • Parkoló
  • WC

Jegyárak

A horgászjegyek ára változó, függ a horgászni kívánt időszaktól és a jegy típusától. További információkért és az aktuális jegyárakért kérjük, látogasson el a holtág hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön a helyszínen található horgászboltban.

Megközelítés és parkolás

A Bresztik-holtág könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A területen ingyenes parkolási lehetőség biztosított a látogatók számára. A pontos megközelítési útvonalért és a tömegközlekedési lehetőségekért kérjük, tájékozódjon a holtág hivatalos weboldalán vagy használja a közlekedési szolgáltatások online tervezőit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük