Skip to content
Kezdőlap » Börgöndpuszta Horgászparadicsom

Börgöndpuszta Horgászparadicsom

Börgöndpuszta Horgászparadicsom

A Börgöndpuszta Horgászparadicsom egy kiváló hely a természet és a horgászat szerelmeseinek. Ez a gyönyörű horgásztó egy csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, távol a város zajától, így tökéletes menedéket nyújt a mindennapok stresszétől. A tó környezete gondosan ápolt, így a horgászat mellett a természet szépségében is gyönyörködhetünk. A víz tisztasága és az itt élő halak sokfélesége vonzza ide a horgászokat. A Börgöndpuszta Horgászparadicsom nem csupán a tapasztalt horgászoknak kínál kiváló lehetőségeket, hanem a kezdők számára is ideális helyszín a horgászat elsajátításához. A tó partján több kényelmes horgászhely is kialakításra került, ahol nyugodtan élvezhetjük a horgászat örömeit. A tóban gazdag állományban találhatók ragadozó és békés halak egyaránt, így minden horgász megtalálhatja a számára legizgalmasabb zsákmányt. A horgászparadicsom egész évben nyitva tart, így a horgászat szerelmesei bármikor élvezhetik a tó adta lehetőségeket. A helyszín különleges hangulata és a kiváló horgászati feltételek garantálják, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.

A tó jellemzői

A Börgöndpuszta Horgászparadicsom tója körülbelül 5 hektáros területen fekszik, átlagos mélysége 2-3 méter. A tó vizét rendszeresen ellenőrzik, hogy biztosítsák a halak és a horgászok számára a legjobb körülményeket. A tó partja füvesített, helyenként fásított, így nyújtva árnyékot a horgászat közben.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Csuka

Szabályok

A tónál horgászni csak érvényes horgászjeggyel lehet. A horgászat során mindenki köteles betartani a horgászrendet, amely magában foglalja a kifogható halak napi és egyedi méretkorlátozásait, valamint a megengedett horgászeszközök használatát. Éjszakai horgászat csak külön engedéllyel lehetséges. A tó területén tilos a szemetelés, minden horgásznak gondoskodnia kell a saját hulladékának elszállításáról.

Szolgáltatások

  • Ingatlanos horgászhelyek
  • Bérleti lehetőség horgászfelszerelésre
  • Étkezési és italvásárlási lehetőség a tó közelében
  • WC és zuhanyzó használati lehetőség

Jegyárak

A napijegy ára felnőtteknek 3000 Ft, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1500 Ft. További információkért és csoportos kedvezményekért kérjük, látogasson el a horgászparadicsom hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön telefonon.

Megközelítés és parkolás

A Börgöndpuszta Horgászparadicsom könnyen megközelíthető autóval, a közeli nagyvárosokból kiinduló útvonalakon keresztül. A tóhoz vezető utak jól ki vannak táblázva, így a horgászparadicsom könnyen megtalálható. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll a horgászok rendelkezésére, így nem kell aggódniuk az autójuk elhelyezése miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük