Skip to content
Kezdőlap » Berekalji horgásztó

Berekalji horgásztó

Berekalji horgásztó

A Berekalji horgásztó egy gyönyörű, természetközeli hely, ahol a horgászat szerelmesei nyugodt környezetben élvezhetik kedvenc időtöltésüket. Ez a tó kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a csendet és a természet közelségét, miközben horgásznak. A tó környezete gondosan karbantartott, így a horgászat mellett a természet szépségében is gyönyörködhetünk. A tó vize tiszta, ami nem csak a horgászat minőségét javítja, hanem a tóban élő halak egészségét is biztosítja. A Berekalji horgásztó különleges atmoszférája minden látogató számára felejthetetlen élményt nyújt. A tó partján több pihenőhely is található, ahol a horgászat szüneteiben lehetőség van a kikapcsolódásra és a tájban való gyönyörködésre. A horgászat szerelmesei számára a Berekalji horgásztó ideális helyszín, ahol a mindennapok stresszét maguk mögött hagyva, teljes nyugalomban hódolhatnak szenvedélyüknek. A tó környékén a természetes élőhelynek köszönhetően számos ritka madárfaj is megfigyelhető, így a horgászat mellett a madárles is népszerű tevékenység lehet. A tóban gazdag halfauna található, amely kihívást és élményt nyújt még a tapasztalt horgászok számára is. A Berekalji horgásztó minden évszakban más és más arcát mutatja, így bármikor érdemes ellátogatni ide.

A tó jellemzői

A Berekalji horgásztó területe több hektáron terül el, mélysége változó, ami lehetővé teszi különböző horgásztechnikák alkalmazását. A tó partja füvesített, helyenként nádassal körülvett, amely természetes búvóhelyet biztosít a halak számára. A tó vizének minősége rendszeresen ellenőrzött, így a horgászok mindig tiszta vízben horgászhatnak.

Halfajták

  • Ponty
  • Keszeg
  • Harcsa
  • Süllő
  • Amur
  • Csuka

Szabályok

A Berekalji horgásztóban a horgászat során be kell tartani a horgászrendet, amely magában foglalja a kifogható halak napi és éves limitjét, valamint a horgászat eszközeire és módszereire vonatkozó szabályokat. A tó területén tilos a szemetelés, a tűzgyújtás csak a kijelölt helyeken engedélyezett. Minden horgásznak gondoskodnia kell a saját hulladékának elszállításáról.

Szolgáltatások

  • Pihenőhelyek
  • Tűzrakó helyek
  • WC
  • Parkoló

Jegyárak

A jegyárak változóak lehetnek a szezon függvényében. A pontos árakért és a különböző jegytípusokért (napijegy, éves bérlet stb.) érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjével kapcsolatba lépni.

Megközelítés és parkolás

A Berekalji horgásztó könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. A tóhoz vezető utak jól kiépítettek és karbantartottak. A tó mellett ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük