Skip to content
Kezdőlap » Bendegúz téri szabadstrand

Bendegúz téri szabadstrand

Bendegúz téri szabadstrand

Leírás

A Bendegúz téri szabadstrand a város szívében, zöldövezeti környezetben található, így tökéletes választás azok számára, akik a nyüzsgő városi élet mellett egy kis nyugalmat és frissítő vízparti élményt keresnek. A strand területén természetes növényzet biztosít árnyékot a forró nyári napokon, míg a gyengéden lejtő homokos part ideális a gyermekek számára is. A tó tiszta vizében hűsölve nem csak a kánikulát űzhetjük el, de a mindennapi stresszt is könnyedén lecsillapíthatjuk. A strandolók kényelmét öltözőkabinok, zuhanyzók és illemhelyek szolgálják. A sportolni vágyók röplabda- és strandfoci-pályákon mérhetik össze ügyességüket, míg a kisebbek számára játszótér áll rendelkezésre. A Bendegúz téri szabadstrand különlegessége, hogy belépődíj nélkül látogatható, így mindenki számára elérhető a pihenés és szórakozás ezen formája. A strand területén több kisebb büfé is található, ahol frissítő italokkal, fagylalttal és könnyű ételekkel várják a vendégeket. A strand este is nyitva tart, így a naplemente csodálatos látványát is megcsodálhatjuk a parton. A Bendegúz téri szabadstrand tökéletes helyszín a nyári napok élvezetére, legyen szó családi kirándulásról, baráti találkozóról vagy egyedül töltött pihenésről.

Szolgáltatások

  • Öltözőkabinok
  • Zuhanyzók és illemhelyek
  • Röplabda- és strandfoci-pályák
  • Játszótér
  • Büfék frissítő italokkal, fagylalttal és könnyű ételekkel
  • Este is nyitva tartás

Jegyárak

A Bendegúz téri szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsen belépődíj.

Nyitvatartás

A strand minden nap 08:00-tól 20:00-ig tart nyitva, az év minden napján.

Kapcsolat

Email: info@bendeguzstrand.hu
Telefon: +36 30 123 4567

Megközelítés

A Bendegúz téri szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt. Tömegközlekedéssel a városközpontból induló buszokkal és villamosokkal érhető el, melyek közvetlenül a strand közelében állnak meg.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolási lehetőség biztosított a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért érdemes időben érkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük