Skip to content
Kezdőlap » Bélatelepi szabadstrand

Bélatelepi szabadstrand

Bélatelepi szabadstrand

Leírás

A Bélatelepi szabadstrand Magyarország egyik kedvelt nyári pihenőhelye, amely a Balaton déli partján, festői környezetben található. Ez a strand kiváló választás azok számára, akik egy nyugodt, természetközeli helyen szeretnének kikapcsolódni. A tágas, zöldellő területen bőven akad hely a napozáshoz, a játékhoz és a pihenéshez egyaránt. A strand homokos és füves részekből áll, így mindenki megtalálhatja a számára ideális helyet. A víz itt sekély, lassan mélyül, ezért különösen alkalmas kisgyermekekkel érkező családok számára. A Bélatelepi szabadstrandot a természetes szépség, a tiszta víz és a környezettudatos üzemeltetés jellemzi. A látogatók számára ingyenes zuhanyzók, öltözőkabinok és WC-k állnak rendelkezésre. A strand területén több helyen is található vízibicikli és kajak kölcsönző, valamint lehetőség van vízisportok űzésére is. A strandolás mellett a környék számos kirándulási lehetőséget kínál, így a pihenés mellett a kalandra vágyók is megtalálják a számításukat.

Szolgáltatások

  • Ingyenes zuhanyzók
  • Öltözőkabinok
  • WC-k
  • Vízibicikli és kajak kölcsönzés
  • Vízisport lehetőségek
  • Piknikező helyek

Jegyárak

A Bélatelepi szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand a nyári szezonban, általában májustól szeptemberig naponta 8:00-tól 20:00-ig van nyitva. A pontos nyitvatartási időszak évről évre változhat, ezért érdemes előre tájékozódni.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: belatelepistrand@example.com
Weboldal: www.belatelepiszabadstrand.hu

Megközelítés

A Bélatelepi szabadstrand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezőknek a Balaton déli partján haladva a 7-es főútról kell lekanyarodniuk a strand felé vezető útra. Tömegközlekedéssel érkezők a balatonfüredi vagy siófoki vasútállomásról helyi buszjáratokkal érhetik el a strandot.

Parkolás

A strand közelében ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre a látogatók számára. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért főszezonban érdemes korán érkezni, hogy biztosan legyen hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük