Skip to content
Kezdőlap » Báthori utcai szabadstrand

Báthori utcai szabadstrand

Báthori utcai szabadstrand

Leírás

A Báthori utcai szabadstrand egy kedvelt nyári kikapcsolódási helyszín, amely a város szívében, mégis távol a mindennapi zajtól kínál pihenési lehetőséget. A strand természetes vízpartjával, zöldövezeti környezetével és számos szabadidős tevékenységgel várja a látogatókat. A strand területén található homokos és füves napozóterületek, valamint sekély vizű részek is, amelyek ideálisak a kisebb gyerekek számára. A víz tisztasága és minősége rendszeresen ellenőrzött, így garantáltan biztonságos a fürdőzés. A strandolók kényelmét öltözőkabinok, zuhanyzók és WC-k is szolgálják. A sportolni vágyók számára röplabda- és strandfoci-pályák állnak rendelkezésre. A Báthori utcai szabadstrand egyik különlegessége, hogy esténként gyakran rendeznek itt nyári moziesteket és élőzenei koncerteket, így a napközbeni fürdőzés után is maradhatnak a látogatók. A strand területén belül kisebb büfék is működnek, ahol frissítő italokat, fagylaltot és könnyű ételeket lehet vásárolni. A strand közelében található játszótér a gyerekek számára további szórakozási lehetőséget biztosít. A Báthori utcai szabadstrand tökéletes választás azok számára, akik a városi nyüzsgésből kiszakadva, természetközeli környezetben szeretnének kikapcsolódni.

Szolgáltatások

  • Homokos és füves napozóterületek
  • Öltözőkabinok, zuhanyzók és WC-k
  • Röplabda- és strandfoci-pályák
  • Nyári moziestek és élőzenei koncertek
  • Büfék frissítő italokkal, fagylalttal és könnyű ételekkel
  • Játszótér a gyerekek számára

Jegyárak

A Báthori utcai szabadstrand ingyenesen látogatható, nincsenek belépődíjak.

Nyitvatartás

A strand szezonális nyitvatartással működik, általában májustól szeptemberig. Naponta 08:00-tól 20:00-ig van nyitva, de az időjárás és egyéb tényezők befolyásolhatják a pontos nyitvatartási időt.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: bathoriutcastrand@example.com
Weboldal: www.bathoriutcastrand.hu

Megközelítés

A Báthori utcai szabadstrand könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és személyes gépjárművel egyaránt. Tömegközlekedéssel az X városi busz és a Y villamos megállói a legközelebbiek. Gépjárművel a városközpont felől érkezve a Z úton keresztül érhető el a leggyorsabban.

Parkolás

A strand közelében korlátozott számú, ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre. A nyári csúcsidőszakban ajánlott a tömegközlekedési lehetőségek igénybevétele a parkolóhelyek nagyfokú kihasználtsága miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük