Skip to content
Kezdőlap » Balatonszárszó Központi strand

Balatonszárszó Központi strand

Balatonszárszó Központi strand

Leírás

A Balatonszárszó Központi strand a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, ahol a természetes szépség és a kényelmes szolgáltatások tökéletes összhangban vannak. Ez a családbarát strand ideális helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra egyaránt. A lassan mélyülő, homokos part különösen kedvező a kisgyermekes családok számára. A strand területén több helyen is találhatók árnyékos fák, amelyek menedéket nyújtanak a nap legforróbb óráiban. A víz tisztasága és a part minősége évről évre elismerést szerez, így a látogatók nyugodt szívvel élvezhetik a Balaton frissítő vizét. A strand területén több sportolási lehetőség is rendelkezésre áll, többek között röplabda- és strandfoci-pályák, valamint vízi sporteszközök kölcsönzési lehetősége. A kulturális programok és a gyermekanimáció színesítik a strand kínálatát, így biztosítva a minden korosztály számára kellemes időtöltést. A strand büfék és éttermek széles választékát kínálja, ahol a látogatók megkóstolhatják a helyi specialitásokat is. A Balatonszárszó Központi strand tökéletes választás azok számára, akik a nyári napokat a Balaton varázslatos környezetében szeretnék eltölteni.

Szolgáltatások

  • Vízi sporteszközök kölcsönzése
  • Röplabda- és strandfoci-pályák
  • Gyermekanimáció
  • Árnyékos pihenőhelyek, napozóágyak
  • Öltözők, zuhanyzók
  • Éttermek és büfék
  • Ingyenes Wi-Fi

Jegyárak

A jegyárak változhatnak a szezon függvényében. A pontos árakért és a kedvezményekért érdemes közvetlenül a strand üzemeltetőjével kapcsolatba lépni vagy a hivatalos weboldalukat felkeresni.

Nyitvatartás

A strand általában májustól szeptemberig tart nyitva, naponta 8:00-tól 19:00-ig. A pontos nyitvatartási idők szezononként változhatnak, ezért ajánlott a látogatás előtt ellenőrizni a strand hivatalos weboldalát vagy közvetlenül kapcsolatba lépni az üzemeltetővel.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 123 4567
Email: info@balatonszarszocentralstrand.hu
Weboldal: www.balatonszarszocentralstrand.hu

Megközelítés

A Balatonszárszó Központi strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval az M7-es autópályán keresztül érhető el, a Balatonszárszó lehajtónál kell lekanyarodni. Tömegközlekedéssel a Balatonszárszó vasútállomásról gyalogosan vagy helyi buszjáratokkal érhető el a strand.

Parkolás

A strand közelében több fizetős parkoló is található, amelyek a látogatók rendelkezésére állnak a nyitvatartási idők alatt. A parkolási díjakról és a parkolóhelyek elérhetőségéről érdemes előzetesen tájékozódni, hogy a strandlátogatás zökkenőmentes legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük