Skip to content
Kezdőlap » Balatonfenyves Csalogány strand

Balatonfenyves Csalogány strand

Balatonfenyves Csalogány strand

Leírás

A Balatonfenyves Csalogány strandja a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, ahol a természetes szépség és a kényelmes szolgáltatások tökéletes összhangban vannak. Ez a családbarát strand ideális helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tevékenységet. A finomhomokos part és a lassan mélyülő víz biztonságos fürdőzést tesz lehetővé a kisgyermekek számára is. A strand területén számos zöld terület található, ahol piknikezhetünk vagy egyszerűen csak élvezhetjük a természet nyugalmát. A sportolni vágyók számára strandröplabda-pálya, asztalitenisz és vízi sporteszközök bérlési lehetősége áll rendelkezésre. A Csalogány strand különlegessége, hogy itt található egy természetvédelmi terület is, ahol a helyi flóra és fauna különlegességeit csodálhatjuk meg. A strand közelében található sétányon kellemes sétákat tehetünk, mely során kiváló kilátás nyílik a Balatonra. A helyszín kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek szervezésére is. A strand területén több étkezési és italfogyasztási lehetőség közül választhatunk, így a nap folyamán sem kell aggódnunk az ellátás miatt.

Szolgáltatások

  • Strandröplabda-pálya
  • Asztalitenisz
  • Vízi sporteszközök bérlése
  • Zuhanyzók és öltözők
  • Étkezési és italfogyasztási lehetőségek
  • Természetvédelmi terület
  • Piknikező helyek

Jegyárak

A jegyárak a szezon függvényében változhatnak. Aktuális információkért és árakért kérjük, látogasson el a strand hivatalos weboldalára vagy érdeklődjön telefonon.

Nyitvatartás

A strand nyitvatartása szezonális, általában májustól szeptemberig tart nyitva minden nap 8:00-tól 19:00-ig. A pontos nyitvatartási időkért kérjük, tájékozódjon a strand hivatalos weboldalán vagy érdeklődjön telefonon.

Kapcsolat

Telefonszám: [Telefonszám]
E-mail cím: [E-mail cím]
Hivatalos weboldal: [Weboldal címe]

Megközelítés

A Balatonfenyves Csalogány strand könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autóval érkezőknek a Balaton déli partján haladó főútvonalról kell lekanyarodniuk Balatonfenyves felé. Tömegközlekedéssel érkezők a Balatonfenyves központi vasútállomásról gyalogosan vagy helyi buszjárattal érhetik el a strandot.

Parkolás

A strand közvetlen közelében fizetős parkoló található, ahol a látogatók kényelmesen parkolhatnak. A parkoló árai változóak lehetnek, ezért a legfrissebb információkért kérjük, tájékozódjon a helyszínen vagy a strand hivatalos weboldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük