Skip to content
Kezdőlap » Bajánsenyei horgásztó

Bajánsenyei horgásztó

Bajánsenyei horgásztó

A Bajánsenyei horgásztó egy igazi gyöngyszem a horgászat szerelmeseinek. Ez a festői szépségű tó Nyugat-Magyarországon, csendes, természetközeli környezetben található, így tökéletes helyszín a pihenésre és a horgászatra egyaránt. A tó területe több hektárt is felölel, így bőven van hely a horgászoknak, hogy megtalálják a számukra ideális pozíciót. A víztükör tiszta, a partok rendezettek, ami kellemes környezetet biztosít a horgászat mellett a természet szeretőinek is.

A tó kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a természetes élőhelyek megőrzésére, így a tóban és környékén számos védett növény- és állatfaj található. A Bajánsenyei horgásztó nem csak a horgászat lehetőségét kínálja, hanem kiváló helyszín fotósoknak, madárlesre vagy akár egy kellemes családi piknikhez is. A tóparton több pihenőhely, tűzrakó hely és sütögető is található, így a horgászat mellett más szabadidős tevékenységekre is van lehetőség.

A tó jellemzői

 • Terület: több hektár
 • Víz típusa: édesvíz
 • Part jellege: rendezett
 • Elhelyezkedés: Nyugat-Magyarország, csendes, természetközeli környezet

Halfajták

 • Ponty
 • (li)Amur(/li)
  (li)Harcsa(/li)
  (li)Keszeg(/li)
  (li)Süllő(/li)

Szabályok

A tó területén és annak közvetlen környezetében a horgászat csak érvényes horgászjeggyel lehetséges. A horgászat során mindenki köteles betartani a horgászrendet és a tóra vonatkozó speciális szabályokat. Kiemelt figyelmet kell fordítani a környezetvédelemre, a szemetelés szigorúan tilos. A tó területén tilos a fürdőzés és a vízi járművek használata.

Szolgáltatások

 • Pihenőhelyek
 • Tűzrakó helyek és sütögető
 • (li)Parkoló(/li)
  (li)WC(/li)

Jegyárak

A horgászjegyek árai változóak lehetnek a szezon függvényében. Részletes információért és az aktuális jegyárakért érdemes közvetlenül a tó üzemeltetőjével kapcsolatba lépni.

Megközelítés és parkolás

A Bajánsenyei horgásztó könnyen megközelíthető autóval, a közeli főútvonalról kanyarodva. A tóhoz tartozik egy nagy parkoló, ahol a látogatók kényelmesen parkolhatnak. A parkoló közvetlenül a tó bejáratánál található, így a horgászathoz szükséges felszerelés könnyedén a tó partjáig vihető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük